Descarca inca odata si re-instaleaza driverele de pe site-ul producatorului placii video, ultima versiune.
In functie de formatul monitorului, alege rezolutia cu raportul potrivit. Cea ce ai reglat tu (1280 x 1024) nu este raport standard la noi (3:4 sau 16:9), ca urmare trebuie sa calculeze suplimentar necesarului si poate fi sursa lag-urilor.
Dezinstalezi driverul, intri pe site-ul nVIDIA, descarci driverul de acolo si il instalezi.
Dar de unde il pot dezinstala?
Driverele le poti dezinstala din Device Manager.
Dai click-dreapta pe My Computer - Properties - Hardware
Am intrat unde mi-ai spus si am dat pe properties dar imi apare doar "computer" si imaginea si atat
Start/Control Panel/Programs (uninstall a program) asta pentru win dows 7 si pentr-un xp daca ai Start /Control Panel/ Add remove programs
Nu sterge drivarul definitiv si reinstaleaza-l din nou. Acel updates a fost beta adica nefinalizat si de aia ti-a stricat totu. Niciodata sa nu mai aceptati beta sinca sunt updates etc nefinalizate.
Incercati sa faceti restaurarea sistemului si automat va sterge fisierele eronate si inutile, computerul va initia starea de mai inainte de accident!
anonim_4396 întreabă: