| Kakarotto2016 a întrebat:

Salut TPU! As avea o intrebare cam mai ciudata despre Tehnologie. Deci incepe asa:

As vrea sa conectez HDMI PC la HDMI TV (distanta intre cele doua sunt 15M). OK cumpari cablu HDMI-HDMI 15 m.
Dupa as vrea sa conectez pe TV wireless Tastatura si Maus.
Intrebare este: as putea de pe TV wireless Tastatura si Maus sa controlezi PC in timp ce este conectat prin HDMI cu TV?

Răspuns Câştigător
| halogen001 a răspuns:

Ar fi o idee buna ca un mouse si o tastatura conectate la tv sa transmita comenzile la pc prin cablul hdmi. Ar trebui ca tv-ul si pc-ul sa fie facute sa functioneze in felul asta. N-am vazut la tv asemenea functie si atunci ramane doar varianta obisnuita cu o tastatura si un mouse conectate la tv si inca o tastatura si un mouse conectate la pc.

3 răspunsuri:
| Wr3nch a răspuns:

Idee proasta. Sigur ai loc pe langa TV si pentru unitate. O conectezi la TV cu un cablu hdmi normal, si conectezi mouse si tastatura tot la unitate (cu adaptor wireless daca vrei fara fir) si nu mai ai treaba.

| halogen001 a răspuns:

Cablurile lungi HDMI pot crea probleme. Am avut un cablu HDMI de 14m la tv și după ce a fost un fulger afară s-au defectat toate intrările HDMI. Una nu mai mergea deloc, aceea în care a fost cablul, iar celelalte 2 mai greu și am schimbat placa de bază de la tv. Se pare că lungimea mare a captat curent și intrările HDMI nu au rezistat.