| Madalynpgl a întrebat:

winking

Astazi am primit de la un tovaras un set cu volan si pedale, pe volan imi scrie Apollo multimedia stiti cumva un site de unde pot lua si eu un driver va rog frumos! chiar imi doresc sa le folosesc sa vad cum e sa joc un NFS cu ele:X! Dau funda!:X
Va multumesc:*!

Răspuns Câştigător
| dannyel86 a răspuns:

Salut din nou! Am gasit produsul de care vorbesti, insa nu si driver-ul pentru el. De aceea, iti recomand sa apelezi la amicul de la care ai luat volanul cu pedale si sa ceri si cd-ul care insoteste aparatul. Daca el a folosit produsul, inseamna ca are si cd-ul cu drivere. Pe net nu am gasit o sursa de unde se pot descarca drivere-le corespunzatoare. Nu exista nici site oficial, ceea ce a ingreunat cautarile. Alta varianta nu ai, din pacate!

5 răspunsuri:
| dannyel86 a răspuns:

Pe langa "Apollo multimedia" trebuie sa ai si coduri/seriale disticte, care sa poate diferentia un produs fata de altul.
Daca am sti seria exacta a volanului cu pedale, poate te vom putea ajuta. Ce ai mentionat tu e nume generic.

| dannyel86 a răspuns (pentru Madalynpgl):

Salut din nou! Am gasit produsul de care vorbesti, insa nu si driver-ul pentru el. De aceea, iti recomand sa apelezi la amicul de la care ai luat volanul cu pedale si sa ceri si cd-ul care insoteste aparatul. Daca el a folosit produsul, inseamna ca are si cd-ul cu drivere. Pe net nu am gasit o sursa de unde se pot descarca drivere-le corespunzatoare. Nu exista nici site oficial, ceea ce a ingreunat cautarile. Alta varianta nu ai, din pacate!

| Madalynpgl explică:

Sub pedale imi scrie o serie SN:AP00009249 si mai scrie Rw-1001 PC