1.Wi-Fi nu merge la toate replicile majoritatea nu au Wi-fi
2.Nu are memoria asa mare o replica
3.Nu poti sa iti iei jocuri aplikati etc.
AM o prietena care a avut replica si la fel nu-i mergea Ea mi-a spus ca a reusit sa isi ia CamWow Si Retrica pentru ca a bagat acea cartela de modem cu internet atata
Teorettic pe o replica poti doar sa suni ai atata
Atentie! Se blochiaza foarte repede o replica Si se deblochiaza doar prin inchidere.
Succes!
Un lucru chinezesc facut de mantuiala. Daca te poti scapa de el cat mai repede este foarte bine. Si eu mi-am luat un telefon romanesc facut in China dar este un Allview original, sub licenta unei firme serioase si tot mai are unele mici probleme.
Cel mai bine ar fi sa dai telefonul replicile nu sunt bune deloc, da-l la un pret mai mare sa-ti scoti banii.
Este made in china ce nu este clar aruncal si ia-ti mai bine un Nokia 6300 original si o sati tina mult mai mult
Asta e problema cu replicile! Memoria e fictiva! asa te poate pacali! apeluri poti face! doar atat! am pus mana pe un iphone 4s! m-a uimit cat de fidela a putut fi!
Parerea mea este sa renunti la replici si sa iti cumperi unul adevarat.Din cate stiu o replica de iphone 5 nici nu are ios ci foloseste java.
anonim_4396 întreabă: