| YoEnd a întrebat:

Astazi cand ma jucam Gothic 2, pc-ul meu s-a blocat dintr-o data si dupa o secunda si-a revenit, dar dupa ce si-a revenit nu se mai auzeau vocile NPC-urilor si nici vocile caracterelor.
Mai intai am crezut ca problema este de la joc.
Dar am intrat pe metin2 si la fel, nu se auzea nici muzica de fundal, nici vocile caracterelor, nici sunetul armelor, se auzea doar cand selectam un item, acel *poc* atat.

Folosesc driverul Realtek AC 97 pentru sunet.
Va rog ajutati-ma cat mai repede.

Răspuns Câştigător
| CinevaNou a răspuns:

Poate e o problema cu placa de sunet, nu avea cum sa persiste dupa ce ai reinstalat windows. Mai ales ca modul in care s-a defectat e ciudat.

7 răspunsuri:
| CinevaNou a răspuns:

Muzica poti sa asculti? youtube merge?

| YoEnd explică (pentru CinevaNou):

Da, pe youtube se aude, doar in jocuri este problema.

| CinevaNou a răspuns (pentru YoEnd):

E dubios ce spui tu. Ce sunete se aud in joc? Ai verificat la setarile jocului sa nu fie vocile si muzica pe mute sau din windows sa nu fie data pe mut toata aplicatia?

| YoEnd explică (pentru CinevaNou):

Da, am verificat.
Hm dar am observat ceva mai dubios.
Ma jucam Gothic 2 si la un momentdat a inceput sa se auda, dupa iar s-a oprit, deci se aude putin, dupa se opreste, dar pe metin2 nu se aude deloc, am incercat sa reinstalez driverul audio, tot asa, nu aude, am dat TOTUL la maxim, degeaba. Am schimbat windowsul in cele din urma si problema tot nu imi da pace.

| CinevaNou a răspuns (pentru YoEnd):

Poate e o problema cu placa de sunet, nu avea cum sa persiste dupa ce ai reinstalat windows. Mai ales ca modul in care s-a defectat e ciudat.

| j1NNNx a răspuns:

Poate s-a miscat placa de sunet. Opreste calculatorul (sa fie stins sa nu te curentezi) si misca placa de baza.

| YoEnd explică (pentru j1NNNx):

Placa de baza? Hm... nu cred ca are ce sa fie de la placa de baza, deoarece se aud unele lucruri, dar nu toate.
Da, o sa incerc ce ai spus tu, cine stie poate o sa reusesc, multumesc pentru raspuns. Daca merge ai funda.

| YoEnd explică:

Da pe YouTube merge, se aude, problema se pare ca este doar in aplicatii, mai exact in jocuri.