| untu a întrebat:

Salut,TPU! Astazi incerc sa descarc si sa instalez programul WINDOWS LIVE ESSENTIALS 2012 si nu a mai putut termina instalarea si apare eroarea ca programul nu a fost instalat, dar avem problema cu WINDOWS INSTALLER SERVICE ca nu se poate accesa! Ce trebuie sa fac pentru a putea rezolva descarcarea cU WINDOWS LIVE ESSENTIALS 2012?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am citit eu. Windows llive esential este un executabil care contine Windows Live Messenger, Windows Live Writer, Windows Live Mail, Windows Live Movie Maker, Windows Live Photo Gallery, Microsoft Silverlight, Windows Live Mesh, Windows Live Family Safety.Deci are treaba si cu galeria de poze.

4 răspunsuri:
| K0sti a răspuns:

Ce faci cu porcaria aia?
http://www.faravirusi.com/......-defender/

| untu explică (pentru K0sti):

De ce te intereseaza? Am treaba cu pozele si videoclipurile ce trebuiesc descarcate pentru a putea fi corectate si editate corect!

| K0sti a răspuns (pentru untu):

Costele, pune tata mana si citeste, ca e netul plin de informatie si lasa prostiile! Ce treaba au pozele cu Windows Essentials?

| K0sti a răspuns (pentru anonim_4396):

Ce treaba are cu editatul, nu cu galeria! Editezi cu programe dedicate!

| anonim_4396 a răspuns (pentru K0sti):

Am citit eu. Windows llive esential este un executabil care contine Windows Live Messenger, Windows Live Writer, Windows Live Mail, Windows Live Movie Maker, Windows Live Photo Gallery, Microsoft Silverlight, Windows Live Mesh, Windows Live Family Safety.Deci are treaba si cu galeria de poze.