| Faydee a întrebat:

Azi am incercat sa imi reinstalez windowsul dar nu a mers... Cand dau restart la PC ar trebui sa imi apara Press any key... Dar nu imi apare... Nu stiu de la ce este... Poate setarile din bios nu sunt bune? Mentionez ca am mai instalat windowsul de pe cd-ul asta.

Răspuns Câştigător
| Sorinutsu a răspuns:

Salut, poate fii si din dvd sau cum a zis colegu, poate fii cd-ul zgariat, dar asa trebuia sa iti dea eroare. sau cel putin sa booteze putin si dupa sa nu poata copia filele, deci nu este cd-ul, cel mai probabil vezi in bios, se poate sa fie hard-ul primul si d-aia sa nu iti booteze de pe cd. dezactivezi hard-ul si va merge, dvd-ul iti citeste alte cd? daca nu iti citeste, este din dvd, vezi acolo in spate sa fie pe master, nu mai stiu exact cum vine, dar schimba acolo si vei gasi, sper ca ti-am fost de ajutor
O zi buna!

2 răspunsuri:
| supermamici a răspuns:

Din bios trebuie sa setezi dvd-ul (cd-ul) ca first boot device. Daca ai facut asta este posibil sa nu iti poata citi cd-ul, vezi daca ruleaza din windows.

| xBro a răspuns:

Seteaza din bioss sau din boot menu ca unitatea ta optica (dvd -rom) sa aiba prioritate la bootare sau poate ca dvd -ul cu windows sa deteriorat.