| CiprianTunaru a întrebat:

Azi am mai bagat inca 1 ram in pc aveam 3.5 acum am 4.5..Problema este: Deci am bagat ram deschid pc-u si odata vad ca driverul placii video si placii de sunet nVIDIA (placa video) realtek (placa de suntet) nu mai functioneaza am instalat driverul la nVIDIA dar aceeasi problema help URGENT VA ROG MULT NU STIU CE SA MAI FAC.

6 răspunsuri:
| mihaiion2 a răspuns:

Ai schimbat configuratia PC-ului si Windows-ul nu o mai recunoaste. Eu am reusit sa il fac sa mearga doar dupa ce am reinstalat windows pe noua configuratie. Chiar daca am scos ram-ul bagat tot nu a mai vrut sa o ia. S-ar putea sa mearga doar cu un CD de reparare a Win.

| CiprianTunaru explică (pentru mihaiion2):

Am reusit sa rezolv problema se pare ca era ram-ul...si numai bine ai mei mi-au mai luat inca 8 gb ram happy

| cristimihailov a răspuns:

Daca ai windows pe 32 de biti, la fel de bine poti sa si scoti placa de ram pentru ca oricum nu o sa vada mai mult de 3.5 gb ram.

A doua chestie... scoate placa aia ram ca face numai probleme.

| CiprianTunaru explică (pentru cristimihailov):

Ma ai vazut ce am scris mai sus? sau esti orb? In primul rand am windows pe 64 bit.In al doilea rand am vrut sa mai imi iau inca 1 ram dar se pare ca placuta de ram a fost problema ai mei sa-u gandtit si au spus ca mai bine imi ia 8 gb de ram si gata ce e atat de greu de inteles?

| CiprianTunaru explică (pentru cristimihailov):

Iti dau funda daca ma ajuti cu ceva...Deci acum am 8 ram si cand intru in My Computer imi scrie Installed memory ram:8GB Ram (7.13 Usable)

| cristimihailov a răspuns (pentru CiprianTunaru):

Mai uita-te si la timpii postarilor tepare. Da funda la altcineva.