| GraveDigger91 a întrebat:

Azi doresc să vă întreb despre fiabilitate. Vreau să cumpăr un laptop si îmi este frică să nu se strice repede. Poate stiu cei cu experienta care Asus are fiabilitate mai mare, Dell mai mică, mă puteți lămuri? (Funda!)

Răspuns Câştigător
| EkToR a răspuns:

Da Asus este o firma bunicica dar au si niste preturi mai piperate decat cei de la Dell dar daca vr ceva cu un pret bunicel si calitate si fiabilitate ia-ti un Lenovo sunt destul de accesibile si sunt ok eu am unu si merge bine.
Dar depinde si ce buget ai... daca vr unul de lucru ia-ti unul pana in 20 milioane hai sa zicem si 25 daca vr unu asa sa de joci jocuri decente 15-20 milioane dar daca vr sa te joci jocuri noi foarte bun(gta5 etc...) te sfatuiesc sa iti iei un pc mai bun deoarece laptopurile de gaming sun foarte scumpe adica unul costa in jur de 30-40milioane pe cand un pc cu aceleasi piese ajunge pe la 25-30 milioane.
Sper ca te-am ajutat.

1 răspuns:
| gelu1970 a răspuns:

Totul depinde de noroc.
Asus mie personal nu imi fac mare iluzie.
Acer au scos laptopuri bune in ultimul timp.
Lenovo de asemenea.
marca in final nu conteaza. trebuie sa te gandesti bine ce utilitate o sa ii dai si dupa aceea sa cauti unul ce se incadreaza cerintelor tale.
eu am un HP si am avut noroc. nu mi-a dat probleme. insa o multime de utilizatori se plang de aceasta marca.