| DhannyCa a întrebat:

Azi mi-am cumparat un laptop Samsung ATIV Book 2 pentru ca PC era deja foarte vechi. Dar am o problema, am cumparat si un router wireless ZyXEL NBG-416N insa dupa ce am pus cablurile la loc si am instalat driverul pentru ZyXEL tot nu imi merge netul pe laptopprin intermediul wireless-ului. Scrie connected No internet acces.
Routerul l-am platit dar in magazin nu a fost trecut ca cumparat, deci daca nu e bun maine il duc inapoi si imi da banii inapoi. Dar daca ma puteti ajuta m-as bucura foarte mult. Cat mai repede.

1 răspuns:
| gelu1970 a răspuns:

1. reset router. cu o mina de pix trebuie sa ai in spate un orificiu. apasa timp de 2-4 secunde si routerul o sa se restarteze 2. in timpce functioneaza routerul scoate-l din priza. asteapta vreo 3-5 minute si starteaza router, asa o sa creeze o noua configuratie si un nou IP. 3. start/toate programele/accesorii simbol de sistema il executi ca administrator. in fereastra msdos executi netsh interface tcp set global autotuninglevel=disabled si apoi executi netsh interface tcp set global rss=disabled. 4.click dreapta pe icono de retea jos dreapta, deschizi centrul de retele si recursuri compartide si acolo intri in administrar retele inalambrice. daca ai o lista cu perfile inalambrice create anterior le elimini. apoi te conectezi inca odata la routerul tau. ti-am scris 4 modalitati. dupa fiecare incearca si vezi daca se conecteaza. bafta