Pai legat de magazine, iti recomand eMAG sau pcgarage.
De asemenea, daca vrei gaming, clar componente. Ce e gata asamblat e inferior calitativ si ca si performante adesea. Plus ca la sistemele gata asamblate ai mai putina garantie.
Si inca ceva. E de preferat sa stii exact ce suma de bani ai, ca la 1000 lei abia poti sa faci o unitate, pe cand la 2000 lei poti scoate ceva destul de ok.
Nu mi-ai raspuns deloc la intrebare. LoL. Astept alte raspunsuri...
Nici eu nu vad unde e semnul de intrebare la ce ai scris tu acolo dar nu m-am plans.
Pentru ca nu e o intrebare Genius! Am spus sa-mi dati o sugestie pentru un PC la 1000-2000 ron. Astept raspunsuri (nu de la useri care au poza cu un tigru in apa)
Tinere, cand ceri un sfat, e de preferat sa ai o atitudine mai pioasa. Nu e nimeni de pe aici obligat sa te ajute cu ceva si tu, la randul tau, cu siguranta nu oferi nimic in schimbul ajutorului primit. Asa ca las-o mai usor cu atitudinea asta de mironosita si expresii de genul "n-am chef de d-astea" in enunturi in care tu esti cel care cere ajutor intr-o problema.
De asemeni nu e nimeni obligat pe aici sa deduca din enunturile tale daca vrei pc sau doar unitatea centrala, din cate am inteles monitor si periferice ai deja. Iar diferenta de pret e mult prea mare, tu spune suma fixa pe care o poti obtine ca sa ii usurezi munca celui care va alege sa te ajute.
Nu am nevoie de sfaturi, iti multumesc. Nu e raspunsul de care am nevoie acum. Punct.
Curios, eu aveam impresia ca ceri un sfat despre ce calculator ar trebui sa-ti cumperi intre 1000-2000 RON. Si e exact raspunsul de care ai nevoie, doar pentrun ca nu esti destul de inteligent sa-l intelegi si sa urmezi sfaturile din el, nu inseamna neaparat ca nu e raspunsul de care ai nevoie. Nu e raspunsul pe care ti-l doreai, asta sunt sigur, dar nevoie de el, chiar aveai.
PS: pc-ul sugerat de Olivian007 nu iti va rula ultimele titluri de la NFS.
Nu mai inteleg nimic din ce spui krakilla si nici nu vreau sa-mi explici cu cuvinte de pe DEX online. Eu vorbesc aici de o sugestie de PC, nu sfaturi d-astea asa, daca nu poti raspunde la intrebare cu ce cer eu, mai bine nu raspunde deloc.
Olivan007- Pc-u recomandat de tine are o placa video foarte slaba.
Http://www.emag.ro/......D7TRXBBBM/ e destul de ok.Dar iti recomand sa-ti iei pe piese, iesi mai bine[la pret.].