Cand am inceput sa-ti citesc topicul chiar eram impresionata ca mai exista si elevi silitori, care isi dau interesul sa ia BAC-ul si sa invete serios, cand colo ai dato-n bara, te doare pe tine taman in fund de bac, daca te gandesti la gamming si laptopuri de joculete, in loc la ce-i mai important in vta, ca asta este cel mai mare si mai important examen la vietii tale.
Ma rog, cineva trebuie sa ajunga si la matura, gunoi, canalizari, ca nu toti sunt interesati de BAC.
Nu neapărat, fac editare video si imi trebuie un laptop nu neaparat gaming cu placa video dedicata si racire care sa faca fata, exista termenul de thermal throttle, stiu ca un macbook ar fi superior pentru asa ceva dar nu imi permit
In clasa a XII_a nu ai nevoie sa faci editare si nici joculete, dimpotriva, sa arunci si sa elimini si pe cele existente, ca sa sa acorzi tot timpul tau invatatului, cu seriozitate maxima examenului de BAC, avand laptop in mana esti tentat sa uiti de lectii si o sa regreti toata viata ca nu ai fost capabil sa iei BAC-ul.
Astea sunt lucruri care nu le faci niciodata!
O sa ai tot timpul din lume asa-ti iei laptop DUPA BAC cand te poti angaja unde vrei tu si iti poti cumpara ce vrei tu.
Modelul cu Intel 12500H este putin mai greu de racit, deci va atinge temperaturi mai mari, dar e mai performant cu 5-7%
Modelul cu Ryzen 7535HS nu are probleme cu racirea.
https://www.pcgarage.ro/......a-la-3500/
Eu as sta departe de Acer, arata bine pe hartie, dar calitatea constructiei cat si a pieselor folosite, cam lasa de dorit.
Dintre toate brandurile mai cu renume, Acer au rata cea mai mare de defectare (care rata nu e ceva de speriat, am spus doar ca e cea mai mare dintre brandurile cunoscute. Produse proaste exista la toate brandurile, chiar si la DELL sau ASUS. Pretul reflecta destul de exact calitatea si performanta).
Pe de alta parte, o prietena a avut un TUF cu procesor AMD 4800H si cu RTX3050 in el, si n-a avut nici o problema.
Fratele meu are STRIX cu 7845HX (monstru de procesor) si RTX4060.
Da, e cam greu de racit, dar se descurca foarte bine, si temperaturi de 78 grade la video sunt normale la aceste laptopuri, nu patesc nimic.
Lasa-te de gaming, ca esti praf si pulbere!
Pune burta pe carte, altfel NU mai pupi laptop de gaming! La toceala! Altfel o sa ajungi sa hranesti porcii!
Eu zic sa mai salvezi niste bani și să îți iei un computer de gaming, ar fi cea mai buna investiție pe termen lung