| mariuscrs a întrebat:

Cam ce putere ar trebui sa aiba sursa la urmatorul pctonguelaca de baza:Gigabyte G41M-Combo,Procesor:Intel Celeron 2.8 Ghz, Memorie:Kingmax 4GB DDR3 1333MHz PC10660 si placa video :Intel GMA x4500(integrata in placa de baza)Dau funda!`Multumesc

Răspuns Câştigător
| DeyCj a răspuns:

Una de 600W ar fi recomandată, asta în cazul unui upgrade s ă nu ai surprize, dar se descurcă și cu una de 450-500W.Succes

| mariuscrs explică (pentru DeyCj):

Am avut o sursa de 400W si s-a ars in momentul in care am bagat cablul de alimentare si tot la 600W ma gandeam si eu.Mersi mult:*

| DeyCj a răspuns (pentru mariuscrs):

Poate nu e sursa arsă ci doar siguranța fuzibilă. Desfă-o și vezi cum e siguranța. Daca e doar siguranța arsă înlocuiește-o cu un identică și ai scăpat de o cheltuială; dar menționez că la un upgrade(și daca mai pui un flopy sau un DVD dom de exemplu)va cam muri ca nu va ava putere suficientă să alimenteze sistemul.Succes

3 răspunsuri:
| Me2 a răspuns:

Iti recomand o sursa de calitate,cum este Sirtec,Corsair,seasonic, cooler master, xilent, nu conteaza care, eu am sirtec de 400 w, si duce un i5 760 + hd 4850, care consuma destul de mult