| MYK3 a întrebat:

Cand intru in Google Chrome imi dispare TASK-BAR (bara de jos unde e si start) ce as putea face?

Răspuns Câştigător
| Lumine a răspuns:

Buna!
Re-instaleaza Google Chrome, si cand dispare deschide taskmanager(ctrl+alt+delete), si dai pe "New", si acolo scrii "explorer. exe" si ar trebui sa-ti apara din nou. daca nu, instaleaza din nou Windows-ul sau incearca alt browser.

Succes!

| MYK3 explică (pentru Lumine):

Oricum nu as fi merg atat de departe cat sa schimb windowsul

9 răspunsuri:
| emil11 a răspuns:

Ai cumva full screen la google chorome, daca da apasa f11 si rezolvi problema.

| xXteLOVEscXx a răspuns:

Pai este foarte simplu.
Asa mi-a aparut si mie o data.
Deci incearca sa dai restartul la Pc(calculator) sau il reinstalezi. Fundita?

| Indecenta a răspuns:

Sa apesi F11. As trebui sa mearga. Intra pe Chorme si apasa F11.

| Romania_Tosirom_1997 a răspuns (pentru Indecenta):

Nu il fullscreen dar nu dispare nici in jocuri!

| Maddox_Slavic_1992 a răspuns:

Buna! Am avut aceiasi problema si am rezolvat`o recent.Cauza acestei probleme este un virus:Troian-Win32 cu denumirea de Taskill.Ca sa scapi de el e nevoie de un antivirus bun eu am folosit Microsoft Security Essentials http://windows.microsoft.com/ro-ro/windows/security-essentials-download descarci, instalezi, scanezi, detectezi stergi..atentie il STERGI nu il pui in carantina... dupa ce l-ai sters faci restart la PC si atit. Sper ca am ajutat. Fundita?:)

| Trollerul a răspuns (pentru Maddox_Slavic_1992):

De fapt era baiu ca a apasat pe f11...

| DanilaGeorge15 a răspuns:

Apasa pe task-bar(click stanga) si da proprietes apoi de bifezi auto-hide task-bar si dai ok. Sper ca te-am ajutat.

| Mot_Beni_1993 a răspuns:

Sall! Dai start task manager si dupa intri la options si debifezi Minimize on use si traba sa apara bara inapoi cand intri pe netwinking