| Chimbly a întrebat:

Salut TPU! Cand intru in jocuri gen "Gta V, nfs payback, nshp 4" placa video dedicata nu este folosita ( intru in task manager si apare utilization 0%) este instalata imi apare, dar sistemul nu o foloseste, stie cineva cum pot rezolva asta?

Laptop Gaming Aspire Nitro 5 cu procesor AMD Quad-Core FX 7th Gen ™ 9830P 3.00 GHz, 15.6", Full HD, 8GB, 256GB SSD, AMD Radeon™ RX 550 4GB

4 răspunsuri:
| PainTech a răspuns:

Asigura-te ca ai toate driverele stabile instalate.
Placa de baza ar trebui sa stie singura cand trebuie sa foloseasca placa dedicata.

Ai putea dezactiva placa video integrata ( din Device Manager > Display Adapters ) pentru a forta laptopul sa foloseasca RX-ul.

| Chimbly explică (pentru PainTech):

Mmm am incercat asta, daca il dezactivez nu foloseste rx-ul, cat despre cd am primit unul dar treaba e ca nu am cd-rom la laptop, trebuie unul extern si nu prea pot acum sa fac rost se unul sad

| PainTech a răspuns (pentru Chimbly):

De multe ori acele drivere de pe dvd sunt vechi. Ideea cea mai buna ar fi instalarea driverelor de pe internet (site-ul producatorului).

| IMihaitza a răspuns:

Asigurate ca ai instalat toate driverele... vin pe niste cd-uri... aflate in cutia laptop-ului

Daca nu merge trimite-l inapoi catre vanzator. Bafta