| DoNotDisturbDND a întrebat:

cand vreau sa ma loghez pe facebook imi apare asta:

Contul tău este temporar blocat.
Someone recently tried to log into your account from an unrecognized device or location. Please verify if it was you who tried to log in.
Ce s-a intamplat?

Răspuns Câştigător
| ϟkatεVaηϟ a răspuns:

A intrat cineva pe contul tau de pe alt PC si Facebook l-a detectat.
Schimba-ti parole ca sa nu ai parte de surprize neplacute.
E posibil chiar ca tu sa fi intrat pe contul tau de pe PC-ul altei persoane, daca daca n-ai facut-o atunci schimba parola cat mai repede.

7 răspunsuri:
| AnOnIm20202020 a răspuns:

Uite traduc cu ajutoru dictionarului online ce ai scris in engleza. dar cred ca ai scris gresit ca se traduce cam aiurea, adica ce este in romana nu prea are inteles. Incearca si tu la google translator. ori am copiat eu gresit ori tu.

Cineva a incercat recent sa va conectati in contul dvs. de la un dispozitiv de nereconuscut sau locatie va rugam sa verificati daca acesta a fost de voi, care obosit pentru a va audentifica.

Cred ca am fost de ajutor! Papa

| KingCobra a răspuns:

Alta persoana este pe contul tau de Facebook.

| muffinfactory a răspuns:

Cineva a incercat de multe ori sa iti sparga parola. dar nu te speria, contul va reveni la normal. si schimb-o cat mai repede,

| IonutzFreakz a răspuns:

Da,pai a aparut un program, un fel de virus, nu ti s-a intamplat sa primesti sa addaugi pe cineva, si numele lui era anapoda, gen,, ciajfas_adjadj@..."? Mie da. Si cand l-am bagat, mi-a blocat adresa de mail, si bocandumi adresa de mail, iti blochea=za toate conturile inregistrate pe ea, de la jocuri la retele sociale, chestia este sa iti deblochezi adresa de email, schimbanduti parola. Bafta! Funda? big grin

| AnOnIm20202020 a răspuns (pentru IonutzFreakz):

Chestia asta se intampla la toata lumea? adica la toate conturile?

| IonutzFreakz a răspuns (pentru AnOnIm20202020):

Mie mi s-a intamplat si la inca 3 prieteni de ai mei

| AnOnIm20202020 a răspuns (pentru IonutzFreakz):

Si se intampla la toata lumea? si daca nu vreau sa adaug pe cineva ce se intampla? unde sa adaug?