anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care browser este mai bun in general? Google Chrome imi face figuri dupa ce i-am dat update, se deschid 2, 3 pagini singure si cand scriu ceva nu imi apare scrisul, apare dupa 5 minute la IE merge perfect, recomandati-mi si mie un browser bun, Va multumesc!

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Salut! Eu folosesc browerul Firefox, dar mai exista si Opera, TOR.

| CiubotariuAndrei a răspuns:

Poate fi si de la pc. Sa nu ai un virus miner gen. (iti fataie pc-ul si il fac pe langa lent si sa se comporte aiurea).

| dannyel86 a răspuns:

Mozilla Firefox. happy

| NLS a răspuns:

Chrome mi se mișcă perfect, am ultimul update, am și Opera și Firefox instalate, ambele sunt mai lente.
Edge se mișcă acceptabil dacă ai windows 10, dar eu nu ma împac cu felul în care se derulează pagina.
E smooth, dar altfel decât în Chrome.

Daca Chrome îți face figuri, ori ai un virus,
ori trebuie dezinstalat cu Revo Uninstaller (elimini toate fișierele ce aparțin de el și urmele din registrii) și apoi reinstalat.

| cristi202 a răspuns:

Ma mir ca iti merge bine IE. E un dinozaur mort de mult timp. A fost cindva ceva. E o parere generala.
Cel mai bun e Firefox. E open-source, asta inseamna ca daca cineva poate sa aduca o imbunatatire, primeste permisiunea sa o faca. De aceea, a evoluat f mult de la primele versiuni. Sunt extrem de incintat de el pentru ca are cea mai buna viteza la incarcarea paginilor, dar mai ales pentru ca atunci cand calculatorul imi era varza, si nici un browser nu mai functiona normal, Firefox mergea cit de cit. Atunci i-am vazut valoarea. De o singura chestie te poti lega de el, consuma multa memorie de sistem. Daca nu stai bine la caputolul memorie RAM, se poate ca sa ai ceva probleme la rularea lui, dar si a altor programe cand ruleaza Firefox. Dar, na, daca vrei masina sport, trebuie neaparat sa te gindesti si la consum.

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Eu folosesc 3: Chrome, Mozilla si Brave. Fiecare are partile pozitive si negative diferite. Cand nu-mi merge cautarea cu unul, incerc cu celalalt si, in disperare de cauza, mai folosesc si Opera.