| AndreiRadu00 a întrebat:

care sunt avantajele si dezavantajele cumpararii unui xbox one? Eu vreau sa imi cumpar unul dar nu sunt inca sigur deoare ce vreau sa stiu mai intai daca pot pirata jocurile cum o fac pe pc big grin de ex gta 5 il pot descarca pentru xbox 360 si sa il rulez pe xbox one, astfel de informatii ma intereseaza in aceasta intrebare daca doriti sa ma ajutati.

Răspuns Câştigător
| Mrelly2002 a răspuns:

Eu am un Xbox One si am fost destul de dezamagit in primul rand pentru ca Xbox Live nu e disponibil in Romania, si nu poti sa faci nimic online cu el decat daca iti faci un cont pe US sau UK dai adrese false si asa mai departe cu care nu poti cumpara online pentru ca iti blocheaza tranzactia si e un chin daca vrei sa ii folosesti majoritatea functiilor. Daca vrei doar sa bagi CD-u si sa te joci, merge perfect doar cu ce cumperi de la magazin, consola nu poate fi modata iar jocurile sunt foarte scumpe dupa parerea mea, si la magazin si online. Daca vrei consola Next Gen mai bine orienteaza-te spre un PS4 ca PSN e disponibil in Romania full, jocurile au acelasi pret, consola nu poate fi modata dar e mult mai buna doar din cauza ca Sony nu e o companie atat de nesimtita ca Microsoft...

Sper ca te-am ajutat!

1 răspuns:
| Intruder19 a răspuns:

In momentul de fata xbox one nu poate fi modat si nu se stie daca o sa poata fie modata in concluzie nu poti pirata jocuri.

Asta e lista cu jocurile de xbox360 ce pot fi jucate pe xbox one
http://www.xbox.com/en-US/xbox-one/backward-compatibility/available-games

Doar daca ai jocurile ORIGINALE le poti juca. Daca ai bani sa investesti in jocuri merita cumparat xbox one pentru ca sunt optimizate foarte ok jocurile pentru el.