Ai 2 telefoane android si unu pe iOS
In primul rand decide care sistem iti place mai mult iar apoi intoarce-te cu telefoane din aceeasi categorie
Bafta
@UnTipMisto te felicit ca nu ai inceput sa injuri ca de obicei prin astfel de topic-uri iese scandal.
Produsele Apple au componente mai de calitate fata de cele Samsung, insa aici depinde de tine ce sistem de operare preferi ios sau android. Poti downloada si de pe appstore o gramada de aplicatii gratis. Eu am iph si nu as renunta la el pentru android... Produsele Apple nu prea se strica si n au probleme la sistemul de operare sa ti dea erori. Si te tin o gramada de timp ( daca nu le scapi prea des pe jos )
Apple e greu de depasit insa ca si utilizator brandul cel mai bun e cel care ti se potriveste, de exemplu pe iphone cam trebuie sa cumperi aplicatiile, pe un android majoritatea sunt gratis, ca si sistem de operare Apple e varful la orice telefon, laptop sau desk, stabilitatea care o ofera iphone nu o poate oferi inca un alt telefon. Si revin cel mai bun telefon e cel cu care utilizatorul se descurca mai bine. Ca si in masini sau altele sunt fani ios, android, windows, fiecare va da cu pietre in ceea ce nu-i convine.
Note 3 e mai bun decat iphone 5 si galaxy s5... s5 are lag in multe aplicatii dar note 3 zboara... si componentele sunt mai bune fata de iphone... pe iOS aplicatiile trebuie cumparate pe cand la android. multe sunt gratis... dar aici depinde de tine. eu am note 3 si sunt foarte multumit de el... am incercat si iphone 4s si galaxy s5 dar note 3 le depaseste...