Si inca ceva, place video e integrata in place de baza daca ti se strica placa video sau placa de baza o sa trebuiasca schimbata cu totul! Nu prea gasesti Pc extrabune la pretul de 13 milioane...
OK,te salut ati multumesc pntru sfaturi, esti tare.
Este destul de bun incat sa mearga jocurile noi. Oricum, la eMAG il poti returna in 30 zile daca nu esti multumit de el.
Deci sa inteleg ca merg jocurile bine pe el, mersi mult de ajutor.
Da, nicio problema.
Salut! Man iti recomand sa iei procesor de la Intel e mai bun. Daca te tine buzunarul ia un procesor i7 e cel mai nou.la un Pc cele mai importante componente sunt Procesorul si place video.ca procesor bune sunt: Dual Core, i3-i5-i7.Placi video cele mai bune pentru jocuri sunt cele de na Nvidia.O placa video buna e asta: GTX 460 1gb e cam veche dar ramane printre cele mai bune.
Mersi dar eu nu cunosc an functie de pc, sant pe dinafara, oricum mersi pentru ajutor.
UIte te mai ajut cu ceva.Intra aici:
http://www.piatapc.ro/2010/08/31/procesoare-pentru-gameri/
Mai bine cumperi Pc pe componente.
Uite aici ce contine Pc meu:
-Procesor:Intel Core i3-2100 Cpu de 3.10 Ghz
-Placa video: Nvidia Ge-Force de 430( e din seriile noi dar ceva mai slaba fata de altele, dar jocurile merg bine)
-Ram: eu am 4 Gb de rami, marea majoritate a jocurilor noi cam atat cer.
-Hdd il am de 1 TB.
Te cred dar eu nu ma pricep la pc uri si vreau sa iau la copil pentru jocuri, mersi mult de raspuns.
Da este un pc destul de bun O sa ruleze destul de bine jocurile, si e o oferta super buna