Salut!
daca vrei pentru jocuri mai bun este un ps3 din toate punctele de vedere
xbox-ul nu este foarte grozav mai ales ca are 30% sanse de crapare si se incinge si repede
si vreau sa iti recomand si un joc pentru ps3 numit god of war 3
bafta!
La PS3 m-am gandit si eu, normal, dar m-am uitat pe forumuri si am vazut ca Xbox-ul este mai popular.
Nu este adevarat :-P, poate este popular fiindca au auzit multi ca se strica repede
Poate am sa iti urmez sfatul, dar PS3-ul poate fi modat fara sa fii banat? (sau nu mai stiu la ce era, nu prea ma documentez bine la fel ca tine ) ca as vrea sa joc si online cu alti.
La xbox sa stii ca daca til modezi nu mai poti sa joci multiplayer
Dar la ps3?
Ps3 este mai usor de modat! si poti sa te mai joci multiplayer pe ps3 si dupa ce il modezi
imi dai si mie funda?
O sa aleg totusi un Ps3
Buna alegere :d
Sa iti zic serios, din prima m-am orientat la Ps3.
Si te-ai orientat bine
apropo mersi de funda
Eu votez pentru pc. xbox'ul nu stie decat jocuri, si nu e chiar usor sa joci orice din controller. In schimb cu un pc performant poti juca orice, si acces la internet...etc.
Depinde cum ti-l upgradezi, daca il faci 'petarda' atunci pc-ul, dar daca nu ti se pare ca primesti prea multe la upgrade si ti-ar placea sa incerci o alta experienta cu o noua platforma atunci Xboxu'
Eu vreau sa il upgradez la 2gb ram, 1gb placa video si procesor dual core 3. 00ghz
Daca placa video e de calitate, atunci merita. Plus ca am auzit ca s-a ieftenit ramul, si in timp ai mai putea sa ii mai pui inca 2.
Upgreadaza Pc-ul! pe xbox nu poti intra pe net nu poti asculta muzica. doar jocuri
Pe pc e altfel. Citesti e-mailurile asculti muzica si navighezi pe internet + mai joci si jocuri mai multe si mai bune decat pe xbox.
Deci la Xbox joci doar jocuri, ceea ce este un dezavantaj. Daca esti gamer inrait ar trebui sa ti.l iei. Daca nu fa-ti un upgrade la PC dar sa ai cel putin 2gb Ram altfel nu merita
Edwuard_Matac_1997 întreabă:
OctaLoL întreabă:
Andrei1124 întreabă: