| Alex33333 a întrebat:

Ce este mai bun si cine are jocuri mai tari XBOX360 sau PS3? Va rog argumentati raspunsul dat! Se apropie ziua mea si nu stiu care din cele doua este mai buna.

Răspuns Câştigător
| onlym3 a răspuns:

Sincer iti recomand consola xbox360 e cea mai tare pentru gaming si jocurile cele mai tari se subintelege ca cele pentru xbox sunt cele mai ok.
PS3-ul e mai mult asa mutimedia ca sa zic asa avand bluray etc si in plus de asta, ca sa intru in date tehnice, placa video si procesorul sunt mult mai bine realizate decat ps3-ul (din punct de vedere al graficii si al performantei xboxul bate ps3-ul si poti sa te convingi urmarind multitudinea de filmulete pe youtube, gasesti o gramada de comparatii care imi da dreptate)

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Xboxul are o varietate mai mare de jocuri si sunt mai bine optimizate, dar pot spune ca PS3-ul are mai multe exclusive-uri. Ce este mai bun? PS3-ul cu siguranta. Crede-ma, in combinatie cu un calculator bunicel, un televizor FullHD cu diagonala mare, un router wireless si un fotoliu confortabil, este de neinvins din privinta filmelor. La Xbox trebuie sa platesti gameplay-ul online, asta e partea naspa. La PS3 si la Xbox poti reda muzica, filme si poze, dar la PS3 e mult mai straight-forward. La Xbox trebuie sa navighezi la o anumita coloana, apoi Play music (de exemplu), apoi te pune sa selectezi sursa! La PS3 ai interfata foarte simplista si usor navigabila, care nu sta dupa animatii. Citesti orice fel de discuri pe PS3, dar pe Xbox doar CD-uri si DVD-uri, din pacate. Iar cel mai mare rip-off al jocurilor de Xbox este upscalingul. Practic, imaginea formata de Xbox are rezolutie mica, asa ca o pune pe tot ecranul ca sa zici ca e HD (la majoritatea jocurilor mari nici HD nu e, ceva in jurul 1066x700). La PS3 insa ai garantia ca daca jocurile sunt chiar si 720p, nu se vad cu claritate joasa. Asta se vede foarte bine in jocuri ca inFamous 2 sau Uncharted 2 sau 3. Iar jocurile 1080p, nu 1080i, dar si acelea, pur si simplu arata FABULOS (de exemplu, Gran Turisimo 5). Dar impresiile variaza, la fel ca si opiniile personale. Sincer, eu iti spun sa astepti PS4, mai ai vreun an sau 2, deci pana una alta ia-ti Xbox, unul mai nou nu o sa vezi decat prin 2014 sau 2015. Deci... pana la urma, tot tu faci ce vrei. Destule argumente?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si ma intorc la raspunsul meu: PS3-ul este mai bun decat Xbox-ul din simplul fapt ca e mai puternic! 8-core @ 3.2 GHz (PS3) vs. 3-core @ 3.2 GHz (Xbox). Bine, poate ar fi placa grafica mai bine realizata, dar exista mult mai multe jocuri facute special pentru PS3 care arata si se comporta mult mai bine decat Xbox-ul. Un lucru care s-ar putea sa te enerveze (unul dintre motivele pentru care n-am cumparat Xbox-ul) este controllerul care se alimenteaza cu baterii! Exista si un Play&Charge Kit, care costa multicel, iar la PS3 bateria e reincarcabila si deja formata din cutie, deci nu mai trebuie sa te necajesti cu baterii reincarcabile. Dar din nou, alegerea e a ta.

| Alex33333 explică:

Mihutzu da sunt destule argumente.1.Am 11 ani si nu ma prea preocupa asa mult filmele de pe PS3 cu BluRay mai mult ma interseaza jocurile.Asta este dilema mea pe Xbox sunt jocuri mai multe varietati multe dar exclusivitatile nu sunt asa tari gen Halo sau Gears of war.Pe ps3 mai este GOW3, resistance, uncharted, InFamous.La consolele respective nu ma preocupa online pentru ca o sa modez una din ele cand o sa cumpar.Am avut un ps2 si de aceea nu sunt prea decis.Presupun ca nu sunt multe diferente intre ps3 si ps2.De exemplu joysticku este acelasi design este asemanator...