| Calin_Roby_1999 a întrebat:

Ce fac sa activez optiunea WNW(Cosmote)? Adica vreau sa spun ca am trimis mesaj la 9691 si mi-au trimis sms-ul acela cu setarile, dar imi cere codul PIN, iar eu l-am uitat. Va rog mult ajutati-ma sad

Răspuns Câştigător
| CosmoteRomania a răspuns:

Salutare!
Pentru a activa serviciul web’n’walk este suficient să apelezi gratuit *100# şi urmează instrucţiunile, sau să trimiţi un mesaj gratuit cu textul "A WNW" la numărul 969. Vei putea să accesezi serviciul ori de câte ori ai nevoie, plătind doar pentru zilele în care alegi să te conectezi. Imediat după comanda de activare a serviciului vei primi automat setările de care ai nevoie.

Extraopţiunea trebuie menţinută activă cel puţin o lună întreagă de facturare cu excepţia primei activări, care presupune menţinerea pentru cel puţin două luni de facturare întregi.

Pentru o folosire intensă a serviciului, îţi recomandăm să îţi activezi extraopţiunea web’n’walk. Poţi face acest lucru la fel de simplu, apelând *100# şi urmează instrucţiunile, sau trimiţând un mesaj gratuit cu textul "A ABO" la numărul 969 şi urmând apoi instrucţiunile primite prin SMS.

Extraoptiunea web’n’walk nu poate fi activata de către utilizatorii Cartelei Cosmote care au Extraopţiunea 3075 activă pe cont, deoarece acest serviciu este deja inclus in beneficiile extraoptiunii.

Multumim

0 răspunsuri: