| AdiMihai25 a întrebat:

Salut TPU.

Ce imi recomandați si cat spatiu sa salvez date,poze,muzica, diverse amintiri?
Am inteles ca pe stick nu mai e sigur, dupa un timp se poate deteriora si nu mai poti recupera datele.
FUNDA!

5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Hard extern.

| doctorandus a răspuns:

Dap, dacă vrei să păstrezi fișierele, backup în cel puțin trei locuri, din care cel puțin unul nu la tine acasă.

| NLS a răspuns:

Un HDD extern (nu neaparat extern, poate fi si un HDD normal pe care il folosesti ca extern, conectandu-l la sistem cand doresti prin asa ceva:
USB + alimentare la priza
(pentru HDD-urile in format 2, 5 si pentru SSD-uri ajunge doar USB, pentru cele in format 3, 5 e nevoie in mod obligatoriu de alimentare suplimentara la priza (sau la alimentarea sursei) )

https://images-na.ssl-images-amazon.com/......L1500_.jpg

Eu nu mi-as lasa amintirile si nici un fel de alte informatii personale la mana serviciilor cloud.

Pentru poze o varianta buna e si stocarea lor pe un blu-ray de 50 GB, asta daca detii cumva deja aparatul, altfel nu prea merita sa il cumperi doar pentru asta.
(blu-ray urile rezista in timp mai mult decat DVD-urile, sunt mai rezistente la zgarieturi si la uzura in general, deci vreo 10-15 ani intr-un loc fara umezeala o sa ai pace).

| RoCkKiD a răspuns:

Un hard extern sau ceva serviciu cloud, doar ca ala e cu abonament.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"Am inteles ca pe stick nu mai e sigur, dupa un timp se poate deteriora si nu mai poti recupera datele."

aaaaaa, DAP, ASA E, daaaar, aaaa, god damn mf cloud
google are 15g PE GRATIZ
si daca tii la bijuteriile de familie, asta, vreau sa spun... aaa, POZELE DE FAMILIE, chiar nu inti permiti, PE BUNE?!?