| Ovysoru a întrebat:

ce mouse pentru gaming ziceti ca este mia bun?:
-CM Storm Inferno
-Logitech g300
-CM Storm Xornet
-Natec Genesis Gx77(n-am auzit nimic de acest producator si cam am indoieli)
-Cyborg MadCatz R.A.T 3
Va multumesc!

2 răspunsuri:
| nuarde a răspuns:

Mergi la un sh de calculatoare de la tine din oraș și caută mouse Dell! Costa 10 lei, adica o sută de mii vechi, adica este ieftin, dar bun. Nu vei regreta. O să mă ții minte toată viața. Dacă prinzi un Dell din ăla adus din Germania, vechi de vreo 4 ani, să vezi ce marfă e ăla și ce bine joci cu el. Îl cureți și tu puțin cu o scobitoare și cu o cărpă cu spirt, îl faci ca nou. Dar dacă dorești, poți să dai un milion jumate pe un mouse mare, greu, cu multe chestii incomode pe el. Menționez că sunt gamer împătimit! Menționez că am avut mouse începand de la 200 ron în sus! Și toate erau incomode! Pană cănd am intrat într-un sh de pc-uri și mi-am ales eu de acolo o tastatură și un mouse. Am dat pe ele 20 de ron, adica un chilipir, dar, sunt super mulțumit!

| Garsonfane1979 a răspuns:

Sincer sunt de parere cu nuarde :)) ca un mouse de 10lei face cu aproximatie ce face si unul mai scump.
Dar cel de la Logitech g300 este bun este ciudat ca are putini dpi la ce pret are dar cum stiu ca Logitech tine... am incredere in el http://bit.ly/19uwipR