Eu am incercat w10 si nu am gasit nimic important care sa ma atraga, merge la fel ca si celelalte windows-uri.
Multi care au incercat w10 au fost nevoiti sa reinstaleze windows-ul din cauza ca la un upgrade, se mai incurca fisierele, mai apar incompatibilitati la drivere, deci pot sa apara si probleme.
Upgrade-ul e bun pentru a obtine licenta, dupa care daca sunt probleme, trebuie reinstalat w10 curat si se pastreaza licenta.
Pot sa apara probleme cu driverele: windows-ul nu ofera compatibilitate de la o varianta la alta de windows, producatorii nu se grabesc sa produca drivere pentru componente vechi si pentru w10, prin urmare w10 merge mai bine pe calculatoare cat mai noi pentru care se gasesc drivere potrivite pentru toate componentele.
Vazand aici cate intrebari sunt de tipul "am facut update la win10, cum sa ma intorc inapoi la win7?", nu te-as sfatui sa faci asta daca iti place cum lucreaza 7
Da,iti recomand, eu nici nu stiam ce adauga acest Windows, dar sunt uimit cat de capabil e si cat de bine merge in ultima vreme, iti recomand cu placere
P.S: trebuie sa ai minim 2 GB RAM ca sa iti mearga, fiindca, altfel, hardul s-a dus