Eu nu am avut probleme cu el, dar daca ai avut la Razer pe soft probleme sigur o sa ai si cu astea ca sunt kinda the same ca soft, de ce nu incerci Dell Alienware 510H, 7.1, cu astea sigur nu vei avea probleme de genul si sunt mai fiabile decat ambele, doar ca sunt cu vreo 100 ron mai scumpe, dar na platesti macar calitatea nu doar compania ce le produce.
Sunt usoare si fiablile, cu o autonomie in jur de 36 de ore, vin bine pe urechi, ca si calitate pret merita.
310 de la Dell au probleme pe partea de microfon uneori pe discord, de asemenea sunt si cam grele, sa zic intr-o sesiune de 4 ore de gaming o sa te deranjeze destul de tare, o alta problema la ele este ca nu au pic de bass, daca vrei sa te bucuri de experienta gaming 100% ca sunet nu ti le-as recomanda, e un fail parerea mea, dar daca vrei casti pe buget mai mic si decente, si cei de la Marvo fac o treaba chiar decenta.
Eu nu am avut probleme cu el, dar daca ai avut la Razer pe soft probleme sigur o sa ai si cu astea ca sunt kinda the same ca soft, de ce nu incerci Dell Alienware 510H, 7.1, cu astea sigur nu vei avea probleme de genul si sunt mai fiabile decat ambele, doar ca sunt cu vreo 100 ron mai scumpe, dar na platesti macar calitatea nu doar compania ce le produce.