| Cerbul47 a întrebat:

Ce parere aveti despre castile Asus TUF Gaming H7 ca audio, microfon, confort, dar si incalzirea lor, avand acele perne aerisite?

Răspuns Câştigător
| IamKira a răspuns:

Eu nu am avut probleme cu el, dar daca ai avut la Razer pe soft probleme sigur o sa ai si cu astea ca sunt kinda the same ca soft, de ce nu incerci Dell Alienware 510H, 7.1, cu astea sigur nu vei avea probleme de genul si sunt mai fiabile decat ambele, doar ca sunt cu vreo 100 ron mai scumpe, dar na platesti macar calitatea nu doar compania ce le produce.

6 răspunsuri:
| IamKira a răspuns:

Sunt usoare si fiablile, cu o autonomie in jur de 36 de ore, vin bine pe urechi, ca si calitate pret merita.

| Cerbul47 explică (pentru IamKira):

Dar de softul lor Armor 2? Nu de alta dar recent am returnat niște căști razer care din cauza lui synapse 3 nu am putu sa le folosesc cum trebuie pentru ca se tot deconecta de la căști chiar dacă era pus pe default?

Mulțumesc de sfat, pana la urma am comandat Asusu în caz ca o sa am o problema cu ele sau armory 2 am sa le returnez(find de la Emag) și am sa incerc ce mi-ai recomandat(sper sa nu mai am probleme).

O ultima întrebare, ce pare au de versiunea asta Alienware 310H de căști?

| IamKira a răspuns (pentru Cerbul47):

310 de la Dell au probleme pe partea de microfon uneori pe discord, de asemenea sunt si cam grele, sa zic intr-o sesiune de 4 ore de gaming o sa te deranjeze destul de tare, o alta problema la ele este ca nu au pic de bass, daca vrei sa te bucuri de experienta gaming 100% ca sunet nu ti le-as recomanda, e un fail parerea mea, dar daca vrei casti pe buget mai mic si decente, si cei de la Marvo fac o treaba chiar decenta.

Ms încă odată de răspuns, eram curios ca semănau tare mult și ambele aveam 7.1 și nu știam care era diferența dintre ele.

| IamKira a răspuns (pentru Cerbul47):

Eu nu am avut probleme cu el, dar daca ai avut la Razer pe soft probleme sigur o sa ai si cu astea ca sunt kinda the same ca soft, de ce nu incerci Dell Alienware 510H, 7.1, cu astea sigur nu vei avea probleme de genul si sunt mai fiabile decat ambele, doar ca sunt cu vreo 100 ron mai scumpe, dar na platesti macar calitatea nu doar compania ce le produce.