Ete fis, intotdeauna ceva nou devine depasit in 3-4 ani, fie ca iei virf de gama, fie ca iei ieftineala. Asa CS iei si joci cu integrata...
Slabut. Nu ti-a ajuns topicul celalalt unde in 2000 RON ti-am recomandat un sistem care sterge pe jos cu asta la orice capitol?
Mituri! Sistemul meu: i3 2120, doua bete DDR3, SSD+HDD, placa de sunet dedicata Xonar DS, GTX 750 Ti SC, doua venturi de carcasa, diverse prostii conectate pe USB - in full load nu depaseste 180 W consumati DIN UPS cu tot cu monitor. Sursa e un Sirtec de 400W cu eficienta de vreo 75%, daca as avea ceva certificat Gold cu siguranta as mai salva vreo 10 W pe putin. Daca vrei sursa, ia ceva care SA TINA, nu prostioare de-astea cu multi wati. Uita-te la Be Quiet de exemplu, sau la Enermax-urile alea mai scumpe. Plus de asta, randamentul surselor scade in timp, oricit de bune ar fi ele, mai ales daca conectezi sistemul direct la priza si trebuie' sa incaseze toate socurile.
Daca nu stii, te sperii. Eu iti zic pe testate, cu soft de monitorizare. Recomandarile alea sint praf in ochi. Eu vorbesc de consum REAL. Un GTX 750 Ti maninca vreo 70-73W in full load (maximul furnizat de PCiEx e 75W si nu are alimentare suplimentara), procesorul vreo 50W (are TDP 65 dar grafica integrata e dezactivata), placa de baza vreo 10W, hard + SSD in jur de 12-15W, placa de sunet si venturile iar vreo 10-15... fa si tu adunarea.
Te uiti la garantie, protectii, eficienta, MTBF (nu neaparat in ordinea asta). Numarul de wati e praf in ochi. Ia si uita-te la un sistem brand ce sursa are. Am vazut PIV Dell cu sursa de 90W. 90, nu 900. Merge de rupe. P IV la 3 GHz cu grafica integrata. Majoritatea sistemelor de office brand au surse de maxim 200-250W.
Procesoru este bun.
rami foarte buni.
placa e foarte buna
sursa la fel
iti merge jocurile oglinda pe el acum depinde cum ai grija de el este foarte bun pc sistemu ala iti merge pe 2 3 jocuri pe fb si pe youtube fara sa se blocheze cu procesoru si rami aia si placa aia face tot
Pai nu are nimic ca tot ce e aici inclus e generatie mai veche?