Acest sistem momentan se descurca bine in jocuri dar peste 1-2 ani nu se va mai descurca...
Este destul de ok configuatia ta
Este foarte bun dar nu o sa-ti mearga cu setarile la maxim jocurile noi aparute.
Facepalmsi placile video de 100 lei pot fi ddr5, si nu dual core-u ala n-o sa duca jocurile nici din 2014 cum ar fi watch dogs
Serios, uitate mai bine la acel procesor si in plus arata-mi tu mie o placa video la fel de buna ca GTX 650 si la 100 lei.
O sa duca watch dogs, sun sigur eu cu gtx650 liber o sa duca, poate nu pe ultra dar pe medium sau pe low, o sa mearga foarte bine
Da pe low cu 30 fps daca ai o rezolutie mica, dar jocurile de anul viitor ce spui?
Eu n-am zis ca exista vreo placa video mai buna la 100 de lei, ci una cu ddr5
Pe low o sa fie undeva la 40 fps, eu nu va inteleg, voi va cumparati pc numai pentru jocuri sau cum? eu de la pc nu am nevoie numai de jocuri, mai sunt si alte chestii, peste vreo 2 ani o sa imi iau un i5 si aici s-a incheiat treaba, 10 ani nu o sa am treaba,
10 ani?ce? o sa-ti schimbi tot pc-ul iar peste 5-6 ani cu tot cu i5 daca vrei jocuri
Tu nici sistemul asta nu il ai si bati capu aiurea inca,
Se numesc benchmark-uri copile.
Si ce vrei sa spui ca cu fxu tau o sa fie mai bine, o sa stau 20 ani cu el nu?
Dar ce, numai eu am spus ca fx-u ala e mai bun? majoritatea care au raspuns la intrebarile tale au spus lucrul acesta. si nu el o sa mai duca jocurile inca 2-3 ani pe low, totul depinde de cat evolueaza tehnologia
Adica ai in vedere ca fx 6300 e mai bun ca un i5? si ca fx o sa steie inca vreo 3 ani pe piata,? nu prea cred.
Fx 6300 nu e mai bun ca un i5 de generatie noua ci cu unul mai vechi, si da o sa ramana pe piata stai calm, e cel mai cumparat procesor
Si ce vrei sa spui acum, sa-mi iau fx6300?
Nu, nu-ti spunem asta de 2 luni de cand pui aceleasi intrebari.
Nu inteleg, ce nu iti place la Intel?, ce folos ca fxu are 6 nuclee, daca intelul intr-un singur nucleu e cu 27% mai mult ca la un amd, deci un i5 cu 4 nuclee si cu 4 threaduri si cu 8mb bate acest fx liber,
Serios? un Intel de 800 lei bate un amd de 400 lei? oooo genial...
acum compara un Intel de generatie veche cu amd-u.
Si normal ca ala de generatie veche o sal bata fxu, logic
Compara fx-ul ala cu un i5 4440 si sa vezi ce mica diferenta e, iar la pret difera cu 400 lei
Intelul e mai performant, a fost, este, si o sa fie, deci nu sunt fan Intel dar asta e realitatea.
Ba tu intelegi ce comparatii faci tu? diferente de 500 lei?
I5ul de pe soketul 1150 il bate pe fx6300, fx6300 e ca un i3 putin mai ridicat
Copile tu nu intelegi nimic? este o diferenta de 400 lei ....si fx-ul e langa un i5 4440, hai gata ca nu-ti mai raspund, vad ca nu intelegi
Nu te roaga nimeni! daca nu stii nimic mai bine spuneti parerile tale la altii care nu au idei ce procesoare sa cumpere
Si totusi stiu mai multe ca tine. nu stiu ce-ti da impresia ca nu am nici o cunostinta