Am un i3 550 de 3.20 Ghz
un gt 430 de 1 gb
8 gb ram (mai pot baga pana la 16)
Ia un GTX 750 Ti la mina a doua. Orice altceva reprezinta bani aruncati pe geam. Cu procesorul nu prea are sens sa te agiti, exista riscul sa nu faca fata sursa dupa aia.
Mai merge pastrat procesorul? macar un timp?
Pai daca merge, de ce nu? Eu inca folosesc un i3 2120 si chiar imi fac treaba cu el. Inclusiv ceva jocuri...
Ai deja o placa video bunicica, orice upgrade incerci sa faci va fi in zadar. Daca treci pe procesor mai nou(macar gen3) atunci poti lua si o placa video mai buna(gtx 1060).
Da nu cred ca gasesc eu procesor gen 3 pentru socketul asta...
Placa de baza e asa :
model 0D441T
A04
Dell inc.
LPCIO: SMSC
SOUHTBRIDGE: Intel Q57
Pai din moment ce am zis treci pe alt procesor, inseamna ca schimbi placa de baza, ram, sursa, ca sa poti pune o placa video decenta.
Eu am la laptop un 950m, care imi duce cam orice joc, deci e absurd sa stai cu un gt 430.
Am un i3 550 de 3.20 Ghz
un gt 430 de 1 gb
8 gb ram (mai pot baga pana la 16)
placa de baza cu socket lga 1156
Pe mine mă interesează ce placă de bază ai, frate, ca să știu ce placă video să-ți recomand, eventual un nou procesor în caz că vrei să faci un upgrade complet.
Desfaci carcasa pc-ului și-mi spui modelul și seria plăcii de bază, cât și revizia(o găsești în colț stânga, sub slotul PCI-Express sau lângă modelul și seria plăcii de bază)