| Vladdddd a întrebat:

Ce poate sa faca o tableta? Are si ea rami si placa video, ca si un calculator? Pot sa stau pe mess? Pot sa ma joc jocuri? Cum pot sa imi bag net pe ea? Stickuri si CD-uri pot sa bag in ea? Jocurile merg pe ea?
Merita sa imi iau o tableta in loc de laptop?

Răspuns Câştigător
| Florina4you a răspuns:

Salut, da are rami dar difera numarul si performatele de la tableta la tableta, unele au si placa video, da poti sa stai pe mess, poti sa te joci jocuri, poti sa le convertesti, depinde de sistemul de operare care il are tableta....android,windows sau altele.Internet poti sa ati activezi o oferta de date, sau pur si simplu sa te conectezi prin wifi la un modem din apropriere, si prin wifi merge chiar foarte bine netul.Stick-uri,CD-uri nu,nu poti sa bagi, iar jocuriele...ti-am zis. Tableta fata de laptop este mai compacta, dar laptopul rame laptophappy. Parerea mea ia-ti laptop, eu am tableta si laptop, tableta este mai mult pentru distractie pe cand laptopul este mai folositor si mai performat, bineinteles depinde si de laptop big grin sper ca te'am ajutatbig grin

5 răspunsuri:
| cosmin2sun a răspuns:

Da poti sigur. E super tare la mess, facebook net in general si la jocuri e super tare. Are rami aproape cat un PC are tot mai putin ca nu poti baga CD in rest poti face orice cu ea. In unele situatii e mai buna decut un PC

| valentingb a răspuns:

Toate astea, plus poze, video, in unele poti folosi cartela telefonica, dar nu poti folosi cd-uri

| raducebotari a răspuns:

Tableta e exact ca un pc.Are rami si placa video chiar si jocuri poti juca.

| sltlp a răspuns:

Poate sa faca ce vrei tu sa faca. are ram si placa video,,, mu chiar asa se numeste dar in fine. nu le poti upgrada. poti sa stai pe mes si sa te joci doar anumite jocuri, poti sa pui net pe ea prin wifi sau 3g. Depinde de cati bani ai pentru laptop. Dar nu pai compara un general o tableta cu un laptop. O tableta are o performanta ehivalenta cu pc-urile de acum 5-8 ani.

| laptopnews a răspuns:

Daca nu ai neaparata nevoie de o tableta, nu cred ca merita sa o cumperi in loc de laptop. Laptop-ul e mai usor de utilizat cand vine vorba de proiecte, editari, diverse aplicatii. Succes!