Https://www.memtest86.com/
Mai bine ia si cauta pe forumuri gen MyGarage in sectiunea de vinzari o placa de baza ca lumea, nu flasnete cu H61.
Preturile in lei in general includ TVA
altfel pe site ar trebui sa scrie undeva "nu includ TVA"
eu as alege placa de pe Lenovo... Lenovo e "de firma", adica piesele sunt in teorie mai fiabile
Ps:recomamdari soft-uri pentru testarea intensa a ramilor, a placii de baza si a procesorului.Sa ma asigur ca nu sunt probleme
Ma costa prea mult si nu merită diferenta intre ce am acum si cu ce fac upgrade.
Neah, discutam de vechituri. Cu maxim 170 RON iei scula-scula.
Deja am procesorul, nu vreau sa bag mai mult de 200-230 de lei ca deja e prea mult si nu se mai merită.
Https://www.itmar.ro/......i-vga-1154
Sau asta
https://www.samwise.ro/......3-dvi-8810
Imi mai trebuie si cooler si ram, nu vreau sa bag prea mult
Nu mai bine vinzi tu Phenomul, Intelul, ce mai ai pe acasa, si iti iei ceva nou-nout frumos? Nu e musai sa fie super-scula, un Ryzen 3 e oricum mai rapid ca alea vechi.
Ma gandeam la r3 1200 cu 8gb si msi a320m,dar si astea costa vreo 635 de lei, i5-ul incerc sa-l vand de 2 luni si poate i-au cel mult 12-150 pe el, iar pe phenom placa de baza si ram i-au vreo 250-300
Merita sa mai pui un pic si sa iei un Ryzen. E deja cu totul alta mincare de peste.
Https://www.memtest86.com/
Mai bine ia si cauta pe forumuri gen MyGarage in sectiunea de vinzari o placa de baza ca lumea, nu flasnete cu H61.
RaduVali1985 întreabă: