Cu 1500 RON nu iti poti lua un mare sistem. Poti reutiliza componente de la PCul vechi? Sursa, carcasa, DVD drive? Ce fel de RAM ai? DDR2? DDR3? Daca e DDR3 il poti refolosi. Ia-ti un sistem be baza de un AMD Trinity/Richland (pe cel mai scump pe care ti-l poti permite). GPUul integrat este destul de decent pentru majoritatea jocurilor, daca le joci cu setarile pe mediu.
Daca mai poti astepta cateva luni, vor aparea niste procesoare AMD noi, care vor fi un pic mai bune, mai ales la capitolul GPU.
Ei bine idea e ca mi s-a ars placa de baza Gigabyte G1.Sniper A88X si cu ea cu tot si placa video pe care o aveam saphire ddr3 1gb ca de cand afara e o vreme buna eu ma gasesc sa ma joc pe pc... ce sa fac si as vrea sa stiu daca mai merita sa imi iau acelasi sistem ca ereau unele jocuri care imi mergeau total aiurea...
Ce procesor ai? Procesorul mai merge, sau a murit si el? Si sursa? Cati wati?
Sa fiu sincer de procesor nu m-am interesat dar am si cred ca mai mere... sper
AMD Athlon 2 x4 640 sursa 480w
Daca s-a ars si placa de baza si placa video, nu as fi asa de sigur ca mai merge procesorul. Posibil a fost o problema cu sursa, cele ieftine au tendinta sa mai arda componente, mai ales daca nu ai o priza cu protectie. In locul tau, nu as mai lua ce am avut, si as schimba si sursa.
Gasesti aici
http://www.emag.ro/......EZXR2BBBM/
dar asteapta pina pe 29 noiembrie atunci este black friday
La banii astia, ce poti sa iti iei ar fi cam urmatoarea configuratie: procesor Intel G2030 de 3, 0 Ghz, 4 Gb DDR3, HDD 500 GB, DVD-RW, placa de baza gigabyte nu stiu exact modelul, placa video de la Nvidia 1GB/128 biti, si cam atat. Configuratia de mai sus am achizitionat-o eu acum 2 luni impreuna cu un monitor Philips 24" LED FULL HD la pretul de 1720 RON. Sper ca ti-am fost de ajutor.