Nu este niciun fel de fraudă
Se practică zilnic în marketing-ul românesc și nu numai. Chiar și feedback-urile de pe trustpilot.com poate fi cumpărate.
Imaginează-ți că cineva te-ar plăti pe tine cu 0.01 cenți să dai un like pe pagină. Dacă dai 100 like-uri deja ai 10 cenți. Acum gândește la scară înaltă, la 1000 de persoane plătite cu 0.1 cenți ca să dea 1 like la o pagină. Nu cred că e fraudă asta, ci o metodă să faci bani.
Dacă ințeleg bine: ne intrebi cum să falsifici numărul de likeuri de pa pagina ta?
Ceva de genul, nu este pagina mea.
Nu sunt falsificate, din moment ce sunt date de alti utilizatori printr-un generator. Este de genul like pentru like, doar pentru a creste in like-uri.
Nu e corect ce vrei, să numește: fraudă
Nu are nici o treaba cu frauda. Sunt tot utilizatori care le apar pagini pentru a da likeuri, desi cu ajutorul generatorului sunt gasite mai repede. Nu furi nimic, deci este prea departe zis frauda.
Spune tu te vrei dar tot aia e:
(dex) FRÁUDĂ s.f. Înșelătorie, hoție, act de rea-credință făcut cu scopul de a realiza profituri personale
Cred ca nu ai inteles o treaba, nu inseli nimic, nu furi nimic etc din moment ce, ma repet iar, generatorul ajuta ca utilizatorii sa dea like pentru like. Acea pagina x primeste like de la y, iar x ii reintoarce favorul aparandu-i pagina lui de Facebook. Nu furi cu nimic, te ajuti sa capeti mai multe like-uri.
Din ce spui, e vorba de fraudă instituționalizată.
1 like - voința unui individ de a aprecia favorabil ceva. Tu vrei un număr mai mare decât cel dat de userii ca au apreciat. Oricum o intorci e FRAUDĂ, INȘELARE a clienților sau amicilor.
Punct!
N-are nicio legătură. Când îți rogi prietenii să lase un like sau când îți rogi prietenii să le spună cunoscuților să te ajute cu un like la pagina ta de Facebook, tot fraudă se numește?
Nu prea cred. Adică eu de când activez în marketing, nu am auzit să fie ceva interzis prin lege și să se execute ca prin definiția unei "înșelătorii".
Nu este niciun fel de fraudă
Se practică zilnic în marketing-ul românesc și nu numai. Chiar și feedback-urile de pe trustpilot.com poate fi cumpărate.
Imaginează-ți că cineva te-ar plăti pe tine cu 0.01 cenți să dai un like pe pagină. Dacă dai 100 like-uri deja ai 10 cenți. Acum gândește la scară înaltă, la 1000 de persoane plătite cu 0.1 cenți ca să dea 1 like la o pagină. Nu cred că e fraudă asta, ci o metodă să faci bani.
Erau câteva site-uri pentru like care le știam majoritatea din noi dar nu știu dacă mai sunt funcționale.
Nu mai există site-uri pentru generarea gratuită de like-uri, ci sunt servicii contra-cost.
https://www.fbpostlikes.com/#pricing
Nu mai căuta chestii gratuite, nu mai funcționează de super mult timp.
Am gasit un singur site care inca mai merge. Oricum multumesc pentru a intra in discutie, oricum domnul Sierra tot pe frauda o trage. Fiecare cu pasaricile lui.
Cu drag!
Oricum, dacă dorești rezultate rapide, să plătești pentru like-uri ar fi singura opțiune. Deși ai putea să încerci să-i faci organici, prin promovarea paginii. Dacă tot dai un ban, să fie și de calitate
Stiu, si pe domnul pe Facebook se poate plati, am vrut sa fie pentru o rotunjire a unei cifre de likeuri. Asa cum am spus, nu era pentru mine.
Eu la paginile mele am platit direct la Facebook (cand le-am deschis la inceput) la unele dintre cele 2 pagini pe care le detin.
Era chestia de un prieten de ce am eu mai multe decat el si sa se alieze ca si mine, i-am facut pe plac, oricum numai 6 likeuri a putut primi caci s-a lovit apoi de plata .
Lavinia_Cristina_ întreabă: