Nokia cu Android One. Mi-a căzut de la 1.5 metri pe podea și n-a pățit nimic.
Ala pe care ti-l permiti si care iti acopera nevoile. Ce vrei de la telefonul tau?
Orice cu exceptia unui iphone indiferent de buget.Te sfatuiesc sa mergi catre un Huawei 20 sau Huawei 30 ori Mate.Acopera si partea de business si pe cea de gaming mobile.
Xiaomi Redmi Note 7- preț super bun și rapiditate. Îl am de o lună și se descurcă perfect- baterie care ține o zi cu utilizare intensă, rapiditate în absolut orice aplicație și camere ok
M-am hotărât și o să-mi cumpăr S10 plus, am găsit husa, dar folie nu știu ce sa aleg puteți să-mi recomandați de pe eMAG o folie bună și rezistenta! Dau funda!
Iti recomand Huawei P30 Lite. Un telefon foarte bun la un pret destul de accesibil.
Recomand Samsung Note 10 +, face niste poze superbe, trebuie sa le vezi ca sa-ti faci o idee.
Depinde de buget. Iti recomand, ca telefon midrange, Xiaomi Note 8 Pro, Samsung Galaxy A70 sau A50
Depinde de buget. Iti recomand, ca telefon midrange, Xiaomi Note 8 Pro, Samsung Galaxy A70, A50 sau Xiaomi k20 pro
Și eu îți recomand Samsung S10+, poți vedea aici un review: https://calculatorescu.ro/samsung-galaxy-note-10-plus-hands-on-review/
Andrei1124 întreabă: