| WeAreSmart a întrebat:

cine imi ofera o descriere generala a antivirusilor Bitdefender, Kaspersky, Avira. Pe Google nu am gasit nimic ce sa ma multumeasca.

Răspuns Câştigător
8 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Toate consuma farte mult, eu unu nu am antivirus dau o scanare cateodata cu malbarytes

| untu a răspuns (pentru RAY):

Nu se poate ca calculatorul sa functioneze fara antivirus, este un risc foarte mare, dar sper ca il ai activat Windows Defender si Firewall!

| RAY a răspuns (pentru untu):

Nu am nimic activat, alea doua sunt online

| RAY a răspuns:

Recomand free avira e bun

| K0sti a răspuns:

Descrierea o gasesti la producatori pe site! Dupa cum spunea si Parad0xiS, Avira nici nu trebuie mentionat! E o gluma proasta! Chiar varianta cu bani pe care am avut-o la o firma si calculatoarele erau full de virusi!

| J0B0MAT a răspuns:

N-as putea sa ti le descriu.Le-am avut pe toate, dar prefer mai bine AVG.

| Arthiom a răspuns:

Nici nu ma obosesc sa descriu avira, spun doar ca face parte din grupa celor mai proaste antivirusuri. Bitdefender este un antivirus destul de bun, e eficient, dar uneori poate deveni enervant pentru ca pune restrictii foarte multe la diverse actiuni sau de innebuneste cu notificarile. Dintre cele trei Kaspersky este cel mai bun dupa mine, eficient, interfata placuta, nu ia in considerare toate prostiile ca fiind virusi (ci doar ceea ce reprezinta un potential risc, nu simple randuri dubioase). Pe langa kaspersky recomand si avg.

| Celcareajuta a răspuns:

Bitdefender e cel mai bun dupa mine, dar daca stii sa umbli cu atentie pe net nu ai nevoie de antivirus.

Întrebări similare