| maruneakflorin a întrebat:

Cine imi poate spune care windows e mai bun pentru jocuri? Dati argumente va rog, dau funda!

Răspuns Câştigător
| BigCode a răspuns:

Depinde foarte mult de sistem.
Windows 7 este prima versiune pe care o recomand pentru PC-urile ceva mai vechi. Este suficient de stabil si nu consuma multe resurse.

Personal folosesc Windows 8.1 si l-as recomanda pentru PC-uri/Laptop-uri noi. Este bun deoarece gasesti drivere "up to date" pentru toate componentele. Nu consuma foarte multe resurse.

Nu am testat personal Windows 10 dar fiindca este relativ nou nu ti-as recomanda acest OS deoarece sigur are bug-uri si glitch-uri si jocurile de mijloc (nici prea vechi nici prea noi) s-ar putea sa aiba probleme de compatibilitate.

PC vechi + jocuri vechi = Windows 7
PC nou + jocuri vechi = Windows 7
PC vechi + jocri noi = Windows 8.1 (NU 8 simplu)
PC nou jocuri noi = Windows 8.1/Windows 10

7 răspunsuri:
| Sn4k3 a răspuns:

Windows 7 ultimate.

| gelu1970 a răspuns:

7

| Eastwood a răspuns:

Am incercat toate windows-urile, cel mai bun mi se pare Windows 7 sau 7 ultimate!

| Mary012 a răspuns:

Folosesc windows 7 ultimate pe laptopul meu de cand il am! Este foarte bun nu consuma mult si am incercat multe jocuri si programe pe el! Jocurile, programele rulau chiar daca laptopul nu le ducea pentru ca nu este atat de puternic! Personal recomand windows 7 ultimate, este usor de folosit, si tin sa mentionez ca si toate cele 200 de calculatoare de la noi din liceu ruleaza windows 7 ultimate! Avem chiar si single core calculatoare si merge perfect windows-ul!

| TheNexus a răspuns:

Windows 7 Ultimate

| nopnopnop a răspuns:

Windows 10 va fi bun in viitor. Dar acum recomand Windows 7 sau Windows 8.1

| maruneakflorin explică:

Inca ce va recent am avut windows 7 ultimate si am descarcat jocul SMITE si cand dadeam sa deschid jocul imi dadea erroarea ''how to fix has stopped working"cum o pot rezolva?