| SanduINFINITE a întrebat:

Cit de des trebuie de curatat calculatorul de masa (desktop) de cate ori pe an? Cine zice primul Funda happy

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
12 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Clausd10 a răspuns:

Depinde si de locul unde se afla unitatea centrala. Daca se afla intr-un loc unde se aduna praf mai repede (intr-un loc cu trafic mai intens) poti aspira praful cam la 6 luni-un an. Daca in schimb, se afla in camera ta si nu prea e curent care sa starnesca praful...2-3 ani. Eu am pc-ul in camera copilului si dupa 3 ani inca se mai putea. Adica nu s-a adunat mare lucru in el, ci mai degraba pe fantele de aerisire. Am aspirat si e totul ok.

| Clausd10 a răspuns:

Nu te baga sa cureti cu bete de chibrit sau de urechi. Nu cred ca e bine. Aspiratorul e suficient. Daca te apropii de cooler cu el, acesta va incepe sa se roteasca si se curata praful. Doar nu expui placa la expozitie. Plus ca risti sa mai faci vreo dandana. Eu am avut un pc din 2003 pana in 2012. Si in afara de aspirat prin el si unele upgrade-uri la piese care erau depasite, nu am facut nimic. Si merge perfect atunci cand l-am vandut. Parerea mea. Nu e placa de telecomanda sa dai cu betisoare. Te complici si risti sa dai cu betisorul peste altceva.