| sergiu2525 a întrebat:

Cred ca procesorul incepe sa imi moara,incet incet,e singura piesa care n-am schimbat-o de cand am eu acest pc,2004.E un Intel 2.4 ghz single core(da stiu e invechit,nu toti ne permitem).Nu ar fi de ce sa fie de la placa video(nvidia fx5500),pana si la youtube,jocuri pe y8 are incetiniri de cateva secunda,iar apoi merge normal.Chiar si la jocuri pc(carbon,most wanted) joc continuu iar cam 10 sec se misca greu,pun pauza si revine.Un overclock o arde de tot sau nu am ce face cu procesorul altceva?

Răspuns Câştigător
| nutepriveste21 a răspuns:

Procesoarele sunt dispozitivele din pc care din cate stiu eu, au cea mai mica probabilitate sa se arda.Asta nu inseamna ca nu se poate. Vezi daca sistemul si procesorul nu depasesc temperatura normala ( a se vedea praful) si vezi daca sistemul de operare nu ar trebui reinoit.

3 răspunsuri:
| virusake a răspuns:

Salut!
Asta nu e nici un semn ca procesorul "ar fi inceput sa se duca", ala daca s-a dus, te-a lasat draq...

Iti sugerez sa instalezi windowsul pe curat (xp daca ai mai putin de 2 gb memorie ram) cu toate utilitarele aferente cu ultimele versiuni, adica driver video, directX si restul driverelor.

| imaqtpie a răspuns:

Si placa video e veche...

| utilizatortpu10 a răspuns:

Reinstalează sistemul de operare cu toate driverele şi programele la zi şi problema va dispărea, şi de preferat să nu mai piratezi jocurile că şi din cauza asta se distruge sistemul de operare.Aşa numitele krack-uri modifică părţi al sistemului de operare dar şi componente ale programului, fapt ce duce la încetinirea acestuia sau chiar punerea în disfuncţie.Succes