Da, tableta este foarte performantă. Microprocesorul cât și procesorul grafic este foarte bun. Ți-ar merge pe tabletă orice joc la o calitate ridicată.
Bine inteles ca nu, oricum jocul isi alege singur setarile in functie de specificatiile dispozitivului. Tableta aleasa de tine este slaba cand vine vorba de performante in jocuri dar din cauza rezolutiei mici a ecranului, s-ar putea sa se miste destul de bine jocul cu setarile grafice automate.
Setarile grafice poti sa le schimbi dar mai bine le lasi asa sau cauti un mod care sa reduca din grafica, crede-ma, tableta nu o sa faca fata in acel joc, o sa se miste cu maxim 40 cadre pe secunda, asta daca nu cumva au mai imbunatatit performanta in joc de acum 3 luni.
Am descarcat world of tanks si am setat tot la high pentru ca ultra nu are si am pus si sunteul hd plus iarba si am 87 de cadre pe secunda.Baiatul de mai sus avea dreptate.Nu mai comenta daca nu sti eu am dat aproximativ 20 de mil pe tableta asta si cum sa nu imi mearga niste jocuri.Plus ca e de la Samsung si e de calitate. Data viitoare documenteazate inainte sa vorbesti
Incerci sa faci pe desteapta si nu stii cum? componentele tabletei sunt aproape la maxim. N-are cum sa nu-i fi mers wot decat in 40 fps pe low. Tu te auzi ce vorbesti? eventual daca jocul era chiar prost optimizat si le dadea toate pe high, dar asa n-ar fi avut cum sa mearga cum zici tu.
Ai incercat vreodata acest joc pe vreun dispozitiv cu SO Android? Ai vazut cu ochii tai performanta acelui chipset in WoT Blitz?
De abia acum, dupa ultimul update vad ca au bagat un meniu de setari grafice. Acum 3 luni nu era. Cer scuze ca nu am facut update sa vad ce au mai facut inainte sa vorbesc insa trebuie sa recunosti ca Snapdragon 410 este un chipset modest.
87 cadre pe secunda? Cum e posibil asa ceva cand este limita de cadre pe secunda la 60? Oare o fi limita asta la telefonul meu?
Are 4 nuclee de cate 1.2 ghz dar foloseste doar 800 mhz din fiecare pentru cele 87 de cadre.Are grafica andreno 306 de 400 mhz si si 2 gb de ram.E de la samaung si fiecare firma are secretele ei de fabricatie.Snape dragon 400/410 e un procesor scump pentru ca nu o dadeau ei cu 20 de mil tableta daca era un procesor modest! E O TABLETA DE TOP SI PROCESORUL LA FEL.Rezolutia la tine e mica si mai ales telefoanele de la Sony sunt de proasta calitate pentru ca nu sunt vandute in masa si firma nu are buget pentru a face teste si a imbunatati cum are Samsung
Si nu mai spune tu ca asta e o tableta ieftina, costa 20 mil, cumparati si tu si arunci vorbeste.E o tableta de top nu toti isi permit, o tableta cu specificatii duble fata de a mea de la o firma proasta costa 10 mil el mult.dar calitatea si firma costa
Usor Tabbb ca nu ne tragem de sireturi.
Nu stiu ce experienta ai in acest domeniu dar o sa incerc sa te ajut.
1. "Snape Dragon" nu este procesor, este chipset. Snapdragon 410 foloseste procesorul Cortex A53.
2. Produsele Sony nu sunt de calitate proasta, daca erau, fii sigur ca nu mai cumparat Z1 Compact.
3. Tableta Samsung Tab A T555 are rezolutia de 1024x768, mai mica decat ceea de la Z1 compact, de 1280x720.
4. Tableta costa asa de mult pentru ca are implementat modulul LTE, altfel costa cu 400 lei mai putin.
Nu am spus ca este o tableta ieftina dar nici nu face ceea ce ar trebui pentru acei bani. Si repet, va cer scuze in legatura cu WoT Blitz, am vorbit inainte sa actualizez jocul cu ultima versiune. Acum observ meniul de setari grafice.
Lofot întreabă: