Ai facut o achizitie excelenta. in privinta jocurilor nu cred ca o sa ai vreo problema.
daca vrei sa iti functioneze bine si sa nu iti para rau de ceea ce ai instalat ai face bine sa instalezi un windows 7 X64
in rest, nu pot sa zic decat sa il folosesti sanatos.
De regula, si asa fac, ridica pretul, inainte de reduceri, apoi il scade la pretul cu care a fost inainte.teapa.am vrut sa iau si eu ceva, apoi am vazut ca avea pretul dinainte(doar ma uitasem cu 7 zile inainte la pret), iar ieri era trecut un pret mai mare, iar cu discount, era pretul vechi. teapa in masa.
Ala e pretul lui real, de fapt! Asa ca nu te bucura prea mult! Abureala ca la fiecare Black Friday!
http://www.game-debate.com/hardware/?gid=1955&graphics=GeForce%20840M%202GB
Pentru gaming eu nu recomand laptop, iar componentele ar fi bune placa video este ea de 4 gb dar depinde si cat de rapid lucreaza. ca daca lucreaza mai putin decat viteza jocului atunci deja o sa iti mearga mai sacadat iar atunci degeaba ai un procesor bun sau o placa video buna trebuie amandoua sa lucreze cam la aceeasi sa zic asa capacitate ca daca nu cum a spus si Evolution daca una e mai slaba ca cealalta una dintre astea doua o va incetini pe cealalta.
Are importanta... Iar preturile, din ce am văzut eu, au fost reduse...ma refer la cazuri particulare, niste telefoane... Ma rog, poate au facut si magareli, Dar întrebarea mea a fost legata de compatibilitatea gameing a lui :/