| DamiPapucii a întrebat:

cu treii zile in urma a venit o fata la matusa mea eu o cunosc si sunt prietene. Dar ea fumeaza si tot ma indeamna si ppe mine.

Ce sa fac. Credeti cai bine sa incep si eu sa fumez?

16 răspunsuri:
| EpicWIN a răspuns:

Ce intrebare... NU!

| hiphopbeatz a răspuns:

Iti place fumul de tigara, iti place sa fumezi, atunci poate, dar nu face ceva pentru ca iti spune cineva, indiferent cine e.

Răspuns utilizator avertizat
| Anonymus3000 a răspuns:

Nuu nu e bine deloc sa fumezi daca te indeamna si tu nu vrei nu o fa

| annutza a răspuns:

Eu zic sa nu te apuci de tutun deoarece e ft greu sa te lasi dupa un timp(stiu din propria experienta).mai bine zici ca u nu vezi ceva benefic in a fuma si nu te atrage...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, indiferent de varsta ta. Iti face rau, si in plus te-ai lasa greu de acest obicei prost.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba fratilor nu puteti sa ganditi singuri ce dracul? TPU cum sa ma imbrac? TPU cum sa imi fac parul? TPU ce ziceti, sa ma spal deseara la fund sau nu? Bineinteles ca nu e bine.Aia pun imaginile alea de prosti pe pachetele de tigari?

| Zitronen a răspuns:

Bunahappy Daca te indeamna nu este potrivita ca prietena. Gandeste-te ca o sa te imbolnavesti repede mori tanara si iti pierzi timpul si banii. NU TE APUCA! Numai binehappy

| nico6 a răspuns:

Buna,nu cred ca ii bine sa te lasi influientataa de ea.eu am fost slaba si m-am lasat convinsa sa fumez si acum nu ma mai pot lasa sunt fumatoare de 10 ani dar nu imi place acest lucru nu reusesc mai mult de nisteva zile sa nu fumez, sunt dependenta de ele iar cand nu am sunt nervoasa.gandestete bine inainte sa te apuci, sfatu meu pentru tine ii sa nu incerci.ta-m pupat

| DeadAngel a răspuns:

Nu trebuie sa faci nimic din ce nu vrei doar pentru a te da bine pe langa o persoana.ii spui pur si simplu cu frumosul sa nu te mai indemne si ca ii respecti decizile dar ca tu nu vrei sa faci asta decat din propie initiatva:*

| pinguin_2568 a răspuns:

Nu deoarece 1tigara=-8min din viata

| Me_2404 a răspuns:

Nu trebuie sa te iei dupa anturaj. Fumatul=alcol=droguri=moarte si sunt multe cazuri.Trb sa o iei in piept si sa'i zici "hei! eu nu vreau sa fumez! daca vrei u atunci fumeaza pana mori.dar nu si eu!"

| xBluO a răspuns:

Pai trage si tu un fum si daca iti place... Nu ai ce sa faci. Fa ce iti place tie. Sanatos sau nu... traieste-ti viata la maxim. Dar daca nu iti place incearca sa o traiesti altfelwinking.

| xxD a răspuns:

In general te apuci de diferite lucruri din cauza anturajului. Dar nu este bine sa uiti de personalitatea ta.

| Dudaa a răspuns:

Daca unii oameni vor sa te puna sa fumezi nu trebuie neaparat sa fumezi caci fumatul nu face bine la corp... daca vrei sa fii la moda si sa fumezi n-ai decat dar cand se intampla ceva rau sa nu-ti para rau. eu zic NU

| Red9_3204 a răspuns:

Nu te atinge de tutun. Cea mai mare greseala pe care ai putea sa o faci. Incerca sa faci altceva mai constructiv!