| T7uk a întrebat:

Cum ar functiona Windows 7 pe placa de baza ECS MCP61M-M3 cu video inclus si cu procesor Procesor AMD Sempron 145 2. 80GHz? Astept raspunsuri de la cunoscatori nu de la cei care n-au ce sa faca si se baga si ei in seama. Dau funda bineinteles!

Răspuns Câştigător
| AstonMartin a răspuns:

Nu conteaza placa de baza deloc, pentru functionarea w7, procesorul este bun, precizeaza cati rami ai, si ce video ai. Daca vrei recomandari de componente pc, sfaturi add my_PRECIOUS_RING@yahoo.com. Uite aici ce-ti trebuie minim pentru a utiliza windows 7 http://windows.microsoft.com/ro-ro/windows7/products/system-requirements Bafta!

| T7uk explică (pentru AstonMartin):

Placa video nVidia GeForce 6150SE (nu stiu de cat este).
RAM o sa iau 2 Gb.
*Precizez ca inca nu am achizitionat aceste componente. Momentan folosesc o placa de baza Gigabyte GA- K8VT800(Pro) cu procesor AMD Hammer de 1.80 Ghz, placa video Radeon 9200 Series si 256 Mb RAM ( stau cam nasol cu RAM-ul stiu).

| AstonMartin a răspuns (pentru T7uk):

O sa-ti mearga windows 7 pe 32bit, sigur iti zic.

| T7uk explică (pentru AstonMartin):

Multumesc mult!

7 răspunsuri:
| AshWorld a răspuns:

Pai nu prea grozav. Fara un CPU multicore sau o placa grafica(nu ai specificat mai exact ce placa) care sa fie compatibila cu interfata Aero Windows 7 nu-si are sensul pe PC-ul tau din punct de vedere al performantei.
Iti trebuie minim 1 GB RAM(pentru net si aplicatii office; 2 GB minim pentru jocuri moderne), un procesor dual core si o placa grafica care stie DirectX 9 cu Model Shader 2.

| T7uk explică (pentru AshWorld):

Placa video nu stiu de cat este. Stiu ca este inclusa. Eu inca nu am aceasta placa si acest procesor dar vreau sa le cumpar.

| mix204010 a răspuns:

Din cate stiu frecventa procesorului tau este 2.8G, ceea ce este destul de bine, doar ca nu ai specificat DDR, la windows 7 trebuie sa ai cel putin 2G DDR ca sa ruleze cum trebuie si e bine sa fie pe 32 de biti cel putin in cazul tau.