@ FreestyleBMX Daca asa faci tu nu inseamna ca e si bine.
@ Ghitoaica_Florentin_1998 Recomand sa lasi bateria in laptop pentru ca te protejeaza de eventualele socuri electrice.
Pai si nu are nimic daca de exemplu e 100% si eu tot stau cu el la incarcat?
Tine bateria in laptop, eu am laptopul de 2 ani si nici o data nu am scos bateria din el :*
E mai bine sa il lasi in fiecare seara la incarcat si ziua cand intri si vezi ca bateria se termina il bagi in priza, insa in fiecare seara sa il tii la incarcat e cel mai bine, eu asa fac.
În baterie au loc procese chimice ireversibile, și capacitatea scade cel mai mult din cauza numărului mare de încărcări/descărcări. Dacă o vei ține în sertar ea se va deteriora mai repede de cît va sta în laptop chiar dacă este alimentat de la priză, cel mai bun variant ar fi sa o tii in laptop si o data pe luna sa o lesi sa se descarce complet
Si trebuie sa o descarc cu laptopul deschis si dupaceea sa il las inchis la incarcat?
Chiar daca nu mai intrebat pe mine eu tot iti raspund :bateria se descarca putin cate putin atunci cand stai la laptop
Nu e neaparat inchis
Cand tii laptopul in priza, trebuie sa ai bateria scoasa. Daca o tii in laptop mereu si el mai e si-n priza se va strica.
Bateria o descarci complet o data pe luna si apoi o incarci la loc. Daca faci asa va fo ok
Salut! Crede-ma mai bine o scoti atunci cand il tii in priza altfel o sa strici bateria sau o arzi direct (asa mi s-a intamplat mie) si cand este inchis il lasi in priza si bagi bateria pentru a o incarca.Bafta.
anonim_4396 întreabă: