Iti trebuie un minim de 1GO de RAM. Totusi sa te edifici si sa compari datele tehnice ale laptopului cu cerintele minime ale windows 7 uite aici...http://windows.microsoft.com/ro-RO/windows7/products/system-requirements. Totusi se poate instala dar va trebui sa ai multe chestii dezactvate: aero si cu siguranta ca va trebui sa dezactivezi multe alte "features"(ma refer la servicii, efecte grafice etc.). Apoi sunt unele trucuri pentru instalare. Trebuie substituit fisierul original winsetup.dll cu unul patch-uit. Bafta.
Iti recomand Windows XP. Ti se va misca f rau avand in vedere ca n-ai cel putin 1 Gb de ram.
Nu merge deoarece windows 7 consuma in jur de 750-950 mb fara programe deschise.
Am avut laptop exact ca al tau mie imi mergea destul de bine ws 7 adica fara intepaturi si din astea...sigur ar merge si mai bine ce a zis colegu ws xp dar merge si cu ws7 cel putin la mine a mers fara nici o problema
512 din memoria ram imi foloseste cand ascult muzica! Am 2 GB ram si windows 7 athlon x2. Nu iti recomand windows 7! Windows xp sp3 e foarte bun