Vezi daca telefonul tau suporta infrarosu. Cred ca pentru calculator iti trebuie un astfel de dispozitiv, ca pentru bluetooth, pentru a se conecta intre ele. Daca nu ai nici cablu, nici bluetoooth, nici infrarosu, nu prea vad cum le-ai putea conecta.
Mai degraba ia wi fi de la cineva sau net pe cartele, uitate la ce melodii ai pe pc si descarcale pe telefon
Poti cumpara un adaptor Bluetooth, instalezi un program luat de pe net bluetooth si gata. Consta pana in 20 de lei.
Nu imi merge nu am Bluetooth la calculator alt mod?
Multumesc oricum
Daca telefonul are bluetooth, iti poti cumpara un adaptor pentru calculator care, dupa cum s-a spus deja, nu e foarte scump.
Ce model de telefon ai? (ca sa te informam corect) (producator, serie - ex: Nokia xxxx)
Nokia C2-01
Salut. Poti conecta telefonul tau prin cablu de date la calculator. Faptul ca nu ai acest cablu, nu inseamna ca mobilul nu suporta aceasta operatiune. Nu in toate cazurile el vine la pachet cu telefonul, ci trebuie cumparat separat. Mergi cu telefonul tau in magazinele Altex sau Flanco si arata vanzatorului mobilul pentru care vrei sa cumperi cablu micro usb care sa se conecteze la calculator/laptop si cu siguranta te va ajuta. Slotul la care se poate conecta cablul se afla pe telefon in partea sa dreapta, daca il tii cu fata la tine.
Multumesc
Merge si cu bluetooth, dar nu e nevoie sa te complici daca poti atasa la el cablu. E mult mai practic si mai simplu. Bafta!
Poti cumpara un cititor de carduri, costa 15 lei si iti merge orice fel de card.
Vezi daca telefonul tau suporta infrarosu. Cred ca pentru calculator iti trebuie un astfel de dispozitiv, ca pentru bluetooth, pentru a se conecta intre ele. Daca nu ai nici cablu, nici bluetoooth, nici infrarosu, nu prea vad cum le-ai putea conecta.
georgiana199 întreabă:
H3ADsHoT întreabă:
Ğعąήłηάßãã întreabă:
M4RK întreabă: