| ILikeIslands a întrebat:

cum pot sa fac sa-mi mearga castile la pc cand le bag in mufele de la pc nu se aude si nici nu pot vorbi cine imi zice ce trebuie instalat sau facu prin setari am windows 7. dau funda multumesc

8 răspunsuri:
| Gas a răspuns:

Intr-adevar meninshadow o fi avand omul gaura largita laughing

Acuma serios: incearca sa instalezi realtek hd audio driver si sa activezi panoul frontal din setarile realtek dupa aceea.

| MenInShadow a răspuns:

La windows 7 de obicei nu trebuie instalat nimic, are majoritatea programelor incorporate.
Este posibil ca mufa castilor pe care le ai sa nu fie buna, ori sa fie stricata, ori sa nu se potriveasca cu ce "gaura de casti" ai tu...
Incearca cu altele, poate asa merge.

| FyTzE a răspuns:

Poate nu ai bagat mufa unde trebuie! daca vrei doar sa auzi baga mufa in chestia aia de pe boxe!

| Shooter a răspuns:

Pai ce sa instalezi la casti...am si eu o pereche de casti si nu stiu cum am facut de am prins cu rotile de la scaun si cred ca s-au desprins firele de la ele... poate ai patit si tu la fel(nu cu prinsu', dar poate le-ai rupt)

| sNoWbloW a răspuns:

Vezi driverul e instalat sau fai un update si vezi sa fie bagata mufa corect la sapte, daca nu sa nu fie stricata placa audio.

| basik a răspuns:

Deci poti baga mufa in 2 parti ale pc-ului tu baga in spate la mufa aia verdewinking

| Huzum_Andrei_1999 a răspuns (pentru basik):

B
una am si eu aceasta problema, dar la laptop,

ce trebuie sa fac?

| ILikeIslands explică:

Nu stiu dar am scos boxele si tot degeaba tot nu merg numai boxele imi merg dar castile nu daca vreti sa ma ajutati bagati id: yonut_mafia2010