Nu ajunge sa intalezi noua versiune. Trebuie sa formatezi hard-ul(sa stergi vechiul windows si restul fisierelor) si doar dupa sa instalezi noul windows.
Am facut si asta dar nu a rezolvat nimic! Chiar si dupa formatare nu a vrut sa se instaleze versiunea pe 64 biti.
Salut, ai nevoie de un CD cu Windows64, îl rulezi, alegând a instala windows pe 64bits. sau din bios, avănd nevoie de un CD botabil.
Lasă-mi mesaj dacă ai CD, altfel îți caut un installer.
Am si DVD cu versiunea de 64 biti, dar nu mi-a instalat deloc versiunea pe 64 biti, nu a mers. Cred ca am incercat de vreo trei ori.
Si prin boot-are am facut dar nu imi mergea versiunea pe 64 biti.
Trebuie sa ai ramul necesar si specificatiile necesare daca ai incercat 64. Srienpe google : windows 10 specifications si uita-te acolo ce iti trebuie ca nu trebuie doar ram.
Laptopul meu este un Lenovo IdeaPad 320-15AST. Aici sunt detaliile tehnice: https://altex.ro/......-pfoxv1w1/
Mi-ati putea spune daca indeplineste cerintele pentru versiunea de 64 biti? In panoul de control imi spune ca procesorul are arhitectura de 64 biti.
Laptopul booteaza DVD-ul cu Windows 10 32 biti si instalarea se finalizeaza cum trebuie. Insa la versiunea pe 64 biti nu se instaleaza/finalizeaza deloc, chiar am formatat hard diskul complet(gol) in timpul instalarii prin bootare si tot imi aparea un mesaj de eroare cum ca nu se poate instala.
Cu singuranță este DVD-ul. Încearcă un alt CD/DVD botabil.
AlexaLovesSkillet întreabă: