Simpllu.faci o fatzuca de catelus nevinovad, eventual niste lacrimi[dau bine pe fundal] si le povestesti ce s-a intamplat si cateva suspine pe acolo+ imi pare rau, scuzati-ma si chestii de astea..La mine merge mereu
Sall
Pur si simplu le spui...
Zi zi tu ca a cazut jos sau ceva
Gaseste si tu ceva
Bafta!
Si tu daca ai fi in locul parintilor lui, n-ai merge la Marian sa-i ceri bani?
Ba da asta e si chestiaa )))))
Pai si Marian nu i-ar da
Ai luat-o la scoala si cand te intorceai spre casa ai alunecat pe gheata si ai cazut pe spate, pe ghiozdan. Si cand ai ajuns acasa ai vazut nenorocirea cate s-a intamplat cu tableta... de curiozitate, cum ai reusit sa spargi ecranul...
Mi-a cazut pe jos
Uof... sa ne zici ce minciunica le vei spune. Bafta multa!
S-a produs o extorsiune cea ce a provocat un cutremur si casa a cazut.Eu am reusit sa salvez talbeta si cand mergeam pe straga l-am gasit pe tata la curve(asta i-o zici lu maicata). Maicata se enerveaza si da cu mana in tableta astfel sparge ecranul care e deja spart.Im a genius!
Le spui cum s-a intamplat si mai bagi minciuni sa nu para ca esti tu devina Funda?
Ai pute spune ca l-ai scapat pe jos si s-a spart escranul! Asta in timp ce te jucai (sau vezi tu de ce program zici) nsi ca din greseala l-ai scapat si s-a spart ecranul! Si le spui ca nu a fost cu intentie ca nu ai frut dar s-a intamplat pe neasteptete
succes!
Diana868 întreabă: