| Rapidistu47 a întrebat:

Daca am introdus o parola in browser si nu am salvat-o, aceasta a ramas in memoria browserului?
Daca da unde o pot gasi?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu o gasesti, nu s-a salvat
Deoarece daca s-ar salva automat, in netcafe-uri iti dai seama ca oricine poate afla conturi si parole.Deci la orice brwser, trebuie mai intai sa setezi browserul sa retina parola.La siteuri la fel. Daca setezi browserul sa retina parola, e ok, o gasesti acolo unde a spus s userul de mai sus, dar daca nu ai setat browserul sa retina parola, nu o mai gasesti.Iti dai sema deci daca browserul ar retine automat paole, le putem afla foarte simplu.

4 răspunsuri:
| MitroAlex94 a răspuns:

Nu s-a salvat.Nu se salveaza nimic fara acceptul tau.

| nananaan a răspuns:

Daca folosesti Chrome: Setari -> Afisati setarile avansate(arata cu albastru) apoi iti arata ''Parole si formulare'' si dai click pe ''Gestionati parole salvate''. Iti va intra in toate parolele salvate si, sa poti sa vezi ce parola este dai click pe parola apoi pe ''Afisati''.

| Rapidistu47 explică (pentru nananaan):

La I.E (internet explorer) cum fac? Mentionez ca parola nu am salvat-o (adica nu am dat memorare parola)

| nananaan a răspuns (pentru Rapidistu47):

Nu stiu cum se face cu internet explorer. Mai bine iti descarci Chrome. Daca foloseai Chrome puteai gasi parola acolo, nu conta daca ai dat sa se memoreze parola sau nu. Mentine orice parola